אני רוצה לקנות נגן ואין לי מושג בדבר הזה יש לי 500-700 שקל בשבילו אני רוצה שיהיה לפחות 512 מגה, עדיף ג'יגה לא חשוב רדיו שיהיה משהו טוב.. תודה מראש לעוזרים
ההמלצה הכי טובה שלי זה IAUDIO אבל המחיר של גיגה הוא בסביבות 1000 שקל. שם אני יכול להבטיח לך שהאיכות באמת טובה ושהמכשיר אמין. חוץ מזה יש את Sandisk כשגם הוא קצת חורג מהתקציב. אלו נגני פלאש שהם נחשבים טובים מאוד לריצה ושאר דברים בגלל שאין בהם חלקים נעים ואין מה שיהוס אותם בזמן ריצה. הנגן הראשון מומלץ יותר והנגן השני מומלץ פחות. יותר זול מזה זה נגני מדבקה ואין להם חברה אמיתית.
והוא גם לא נתמך על ידי רוב החברות. סאן דיסק זה שם החברה, כן. זה אומר מפעל בסין או טיוואן או איפה שהוא במזח מייצר אלפני נגנים ביום ושולח אותם לכל העולם. אותו נגן בידיוק! אז הוא מגיע לארץ ומקבל שם על ידי החברה שהזמינה אותו. אתה יכול ללכת למפעל הזה להזמין מליון נגנים וגם לך יהיה מתנה ליום ההולדת של כל ילדי השכבה עם הקדשה בשמך. בקיצור זה לא משהו עם שם אמיתי וזה סתם עוד מכשיר זול מהמזרח שספק אם הוא לא יתפרק לך אחרי חצי שנה.
ויש אותו למישהו כאן, אני מקווה שהוא ירשום. בקשה מחברי הפורום, במקרה ונתקלתם במישהו שואל על נגן שנמצא ברשותכם, בבקשה תגיבו ותתנו לו המלצה או תגידו שזה לא כדאי. זה יכול מאוד לעזור. תודה מראש.