עזרה

Fistuuk

New member
עזרה

אני רוצה לקנות נגן ואין לי מושג בדבר הזה יש לי 500-700 שקל בשבילו אני רוצה שיהיה לפחות 512 מגה, עדיף ג'יגה לא חשוב רדיו שיהיה משהו טוב.. תודה מראש לעוזרים

Fistuuk

New member
אגב הדבר העיקרי שאני רוצה ממנו

זה שישמיע את המוסיקה שאני שם עליו באיכות הכי טובה שאפשר

weird dust

New member
טוב כמה נגנים

ההמלצה הכי טובה שלי זה IAUDIO אבל המחיר של גיגה הוא בסביבות 1000 שקל. שם אני יכול להבטיח לך שהאיכות באמת טובה ושהמכשיר אמין. חוץ מזה יש את Sandisk כשגם הוא קצת חורג מהתקציב. אלו נגני פלאש שהם נחשבים טובים מאוד לריצה ושאר דברים בגלל שאין בהם חלקים נעים ואין מה שיהוס אותם בזמן ריצה. הנגן הראשון מומלץ יותר והנגן השני מומלץ פחות. יותר זול מזה זה נגני מדבקה ואין להם חברה אמיתית.

Fistuuk

New member
אפשר גם 512 מגה

ד"א עם ליריקס גם יכול נחמד Sandisk זה השם של המכשיר? מה זה אומר נגני מדבקה שאין להם חברה אמיתית? =\ תודה

weird dust

New member
לירקס הוא די מסובך לפי מה ששמתי לב

והוא גם לא נתמך על ידי רוב החברות. סאן דיסק זה שם החברה, כן. זה אומר מפעל בסין או טיוואן או איפה שהוא במזח מייצר אלפני נגנים ביום ושולח אותם לכל העולם. אותו נגן בידיוק! אז הוא מגיע לארץ ומקבל שם על ידי החברה שהזמינה אותו. אתה יכול ללכת למפעל הזה להזמין מליון נגנים וגם לך יהיה מתנה ליום ההולדת של כל ילדי השכבה עם הקדשה בשמך. בקיצור זה לא משהו עם שם אמיתי וזה סתם עוד מכשיר זול מהמזרח שספק אם הוא לא יתפרק לך אחרי חצי שנה.

weird dust

New member
הווא נותן איכות טובה

ומילים הוא לא נותן. עכשיו הנגן הוא נגן בסדר גמור והוא בעל שם של חברה המייצרת כבר די הרבה שנים (ומובילה בתחום) הכרטיסי פלאש.

Fistuuk

New member
טוב יש 2 פוטנציאלים

אפשרות אחת אפשרות שניה ההבדל ביניהם זה רק המקום נכון? והם טובים? יש אותם למישהו?

weird dust

New member
כן, ההבדל הוא רק בגודל הנפח

ויש אותו למישהו כאן, אני מקווה שהוא ירשום. בקשה מחברי הפורום, במקרה ונתקלתם במישהו שואל על נגן שנמצא ברשותכם, בבקשה תגיבו ותתנו לו המלצה או תגידו שזה לא כדאי. זה יכול מאוד לעזור. תודה מראש.

Fistuuk

New member
אוקיי תודה רבה

הוא לא יכול להיות לא טוב אם הוא שם לא? נראה לי שאני אקח אותו, תודה רבה לך

למעלה