עזרה..

• פותח הנושא NewrA
  • פורסם בתאריך

NewrA

New member
עזרה..

שלום, לפני כמה שבועות ראיתי קליפ של מיקה קרני בערוץ 24. לא הכרתי אותה עד שצפיתי בקליפ, אהבתי אותו מאוד. אחרי שרשמתי את שמה ושם השיר ניסיתי למצוא אותו באינטרנט אך לצערי לא הצלחתי. אם אני לא טועה לשיר קוראים "שניים בעולם" והוא מסופר על בחור שעזב בחורה והיא עדין מתגעגעת אליו. יכול להיות ואני טועה כי ראיתי אותו לפנות בוקר וכנראה לא ראיתי את השם של השיר טוב כל כך. בכל אופן הייתי מאוד רוצה למצוא את השיר הזה, אם מישו יכול לעזור לי, זה יהיה מעולה. תודה מראש NewrA

heaven is here

New member
היי../images/Emo9.gif

א' כן קוראים לו "שניים בעולם" ב' לצערי הוא לא מופיע בדיסק ואין לי מושג בינתיים איפה להשיגו אבל כשיהיה לי אני אודיע לך!

Atza

New member
לי יש אותו../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

תפנה אלי בפרטי

Atza

New member
בעצם......../images/Emo80.gif

בכלל-כל מי שרוצה את "שניים בעולם"-יכול לפנות אלי. יש לי את השיר הזה כבר כמה חודשים ואני לא יודעת למה לא אמרתי פה כלום.... אז עכשיו אני אומרת...
ואם אתם שואלים איך- חברה שלי שינתה את הקליפ לקובץ אודיו במחשב ... וזהו אז שלחו מסרים עם המסנג'ר שלכם ואני אשלח, מבטיחה

NewrA

New member
אני אוהבת אותך =))

אויי... תודה רבה!! ץתוכלי אולי לשלוח לי אותו?? אני מחפשת אותו כל כך הרבה זמן.. זה המסנג'ר שלי: [email protected]

Atza

New member
מחר אני אשלח לך../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

ברגע שאני אחזור למחשב שלי
- כרגע אני במחשב אחר לא שלי ... אז מחר כל מי שרוצה - שימו מסנג'ר או שלחו לי במסרים - אני מבטיחה לשלוח לכולכם!! יום טוב

למעלה