עזרה

lior311

New member
עזרה

אני נעול על קנייה של אייריבר ויש לי מס' שאלות והתלבטויות: 1. כדאי 40 ג'יגה או ש-20 זה די והותר? 2. איזו גרסה עדיפה- האמריקאית או האירופאית? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן? 3. מוכרים אייריבר גם בדיוטי פרי? ועדיף לקנות בו או בחנות בחו"ל? תודה לכל העונים!

weird dust

New member
כמה דברים

1) זה מאוד תלוי בך, כמה ג'יגה אתה צריך. 2) הגירסה האירופאית של H300 עדיפה. מקבלים איתה יותר דברים ויש בה אפשרות חיבור למצלמה. 3) לא ידוע לי מומלץ להתקשר ולבדוק. 4) בחול זול יותר לרוב (אמריקה) לא לשכוח שמכשירים אלו חייבים במכס.

lior311

New member
תכלס

1) בכמה ג'יגה צריך המשתמש הכבד הממוצע? 2) מה תכלס ההבדלים בין האמריקאית לאירופאית? מה יש באירופאית שאין באמריקאית ולהיפך? ולמה לדעתך האייץ' 300 עדיפה?

weird dust

New member
כמה דברים

אתה מדבר על דיגמי 20 ו40 ג'יגה, רק H300 נותן את הבחירה. אין לאי ריבר דגם אחר שנותן 40 ג'יגה. כמה ג'יגה אתה צריך, מה זה חשוב כמה אני צריך? ושוב מה ההבדלים באייץ 300 כבר כתבתי. אם אתה מעוניין באייץ 10 אז ההבדל מאוד גדול ועדיף לחלוטין לקנות את הגרסה האירופאית.

lior311

New member
אהההה

הבנתי אבל בגרסה האמריקאית אין הגבלה על שירים מוגנים או משהו, שאת זה יש בגרסה האירופאית, תקן אותי אם אני טועה

weird dust

New member
כן, הגרסה האמריקאית קוראת קבצים...

מוגנים על ידי זכויות DRM כמו למשל אי טונז או נאפסטר במקרה של אי ריבר.

lior311

New member
אבל זה שימושי בכלל?

כלומר אני בתור משתמש רגיל של קאזה וכד', זה אמור להזיז לי? זה אומר שאם לדוגמא אני ארצה להחליף עם מישהו שיש לו אייפוד יש סיכוי שזה לא יקרא (אם אני משתמש באירופאית)?

weird dust

New member
כן

אבל אין לך סיכוי בכלל להפעיל MP3 עם DRM. בדרך כלל זה קבוע למחשב או לאי טונז וכאלו. יש לזה איזה קטע שאי אפשר לשתף.

homart

New member
ההבדלים...

כמו שהוא כתב למעלה, לגירסא האמריקאית אין חיבור חיצוני למצלמה, בנוסף הוא לא מציג סרטים ואין לו שלט...... אני חושב שזה דיי והותר 20 ג'יגה אבל תלוי בך...

weird dust

New member
הוא כן מציג סרטים

ויש לו שלט פשוט לא מקבלים אותו באריזה

weird dust

New member
זה בלי המסך?

יצא עכשיו חדש עם מסך (כזה שמותאם לH300 ולא הישן של הIHP 100).

weird dust

New member
אם אתה רוצה אני יודע שבקוראיה יש

אני לא יודע מה קורה בארץ, עוד לא ראיתי כזה אחד.

rock231

New member
נראה לי שיש לך טעות בקשר למכס

עד כמה שאני הבנתי בדר"כ צריך להצהיר על מוצרי חשמל משווי מסוים ביציאה מהארץ. ככל הנראה את אף אחד במכס לא יעניין שיש לו נגן MP3 כזה או אחר בתיק. קשה לי להאמין שהוא יחוייב במכס.

rock231

New member
והנה גם קישור לאתר עם חוקים של המכס

http://www.mof.gov.il/customs/2years.htm#5 כביכול ע"פ מה שרשום שם מותר להעביר מוצרים ששויים לא יותר מ-200$ אבל זה די בולשיט כי אתה יכול לקנות גם משהו ב-300$ ולטעון שקנית אותו בסייל. מדובר על רשימה מסוימת של מוצרים. בקיצור, יהיה בסדר, בקשר למכס אין מה לדאוג...

wisniak

New member
מכס

אין אפשרות להתחכם. לאנשי המכס יש רישום מדוייק של מגוון רחב מאוד של מכשירים, והמכס שיש לגבות עליהם. אם המכשיר שהבאתם אינו קיים ברשימה שלהם - הם מבצעים הערכה (סובייקטיבית) - על-פי המכשיר הקרוב ביותר לנדון. ממש ממש לא מתחשבים בכל מיני חשבוניות שמציגים (גם אם המחיר הנקוב בחשבונית אמיתי לחלוטין). ואם תופסים אתכם מבריחים - משלמים קנס גבוה ביותר.

למעלה