עזרה

בלאגנית

New member
עזרה

שלום, יש לי בתיקיית "המסמכים שלי" הרבה שירי mp3. נתתי לאבא שלי להעביר את השירים ל- disc on key , הוא העביר את זה לזיכרון שאצלו במצלמה הדיגיטלית וניגש עם זה היום למרכז קניות (יוניברס קלאב) על מנת לצרוב את הדיסק הזה. הם החזירו לי את הדיסק פשוט ריק, אי אפשר לשמוע שם אף שיר מה זה? מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? המערכת שלי לא קוראת צרובים,זה קשור? מה ניתן לעשות כדי שאפשר יהיה לשמוע את הדיסק? (אין לנו צורב בבית)

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo4.gif

את מנסה להשמיע דיסק צרוב במערכת שלא קוראת דיסקים צרובים?
מה את מצפה שיקרה? ניסית להעלות את הדיסק על המחשב? ואני מציע שתקני צורב
זה לא עולה יותר מדי היום, וזה הרבה פחות מסורבל מללכת כל פעם ליוניברס (נ.ב - ממתי בכלל יש שירות כזה - צריבה בחנויות?
) אני חוזר ללמוד פיזיקה
לילה טוב

בלאגנית

New member
אם אני קונה צורב, זה פותר את הבעיה?

הדיסק הזה יוכן לנגן את השירים?

OniOn Of a dOwn

New member
לא...

הדיסק הזה נצרב. זה או שצרבו אותו טוב או שלא צרבו אותו טוב. בדקת במחשב אם הוא מזהה אותו?

בלאגנית

New member
טוב אני אשאל את זה ככה:

יש לי בדיסק און קי, 24 שירים של אמ.פי.3 מה אני עושה עם זה? לאן אני ניגשת כדי לקבל דיבק שאפשר לשמוע אותו במערכת שלא קוראת mp3 אלא רק דיסקים רגילים? תענו לי בבקשה

weird dust

New member
לא ידעתי בכלל שיש חנויות שצורבות

צריבה שכזאת היא מחוץ לחוק ודינה עד כמה אלפי שקלים ושלוש שנים מאסר! נדיר למצוא חנות שמסכימה לצרוב שירים. אם את רוצה עדיף לקנות צורב ב200 שקל ולצרוב מתי שרוצים. תוכנה כמו נרו שמקבלים עם הצורב יכולה להמיר קבצי MP3 לקבצי מערכת. אני חייב לציין שאם גם המחשב לא זיהה את הדיסק ככה הניראה הדיסק פגום.

kubeb2112

New member
הסבר בקצרה...

דבר ראשון שהייתי ממליץ לעשות זה לקפוץ לחבר או חברה שיש להם צורב ולצרוב לך את ה הדיסק. עכשיו לגבי צריבות של MP3: כשאת לוקחת קבצי MP3 ורוצה לצרוב אותם צריך להגדיר לתוכנה שאת רוצה אותם בתור דיסק שמע (AUDIO) כך התוכנה תדע להמיר את הMP3 לפורמט ולצרוב.(כל התוכנות היום עושות את זה) אם לא תגדירי את זה כך הדיסק יצרב בתור MP3 (DATA) ותוכלי לשמוע אותו רק במערכות שקולטות MP3 או במחשב. מעבר לזה אני לא מאמין שינויברס עושים את הצריבה למטרה שאת מתכוונת. הם צורבים בעיקר את התמונות שהם מפתחים על דיסק. יתכן שזו תוכנה אחרת. בכל מקרה תגשי לחברה או שקני צורב פשוט ב-200 ותצרבי להנאתך.

למעלה