עזרה!

Hocus Pocus

New member
עזרה!

טוב,אז אני אמור להתגייס ב-26 לאוקטובר בגיוס כלל צה"לי.. רציתי לדעת מה דעתכם על התפקיד "חוקר מודיעין ימי" והאם חוקרי המודיעין יושבים בקריה,כי אני מעדיף בסיס סגור... בין התפקידים האחרים שהיו לי באשכול היה לי גם: חוקר מודיעין אוויר,עובד חקר מודיעין,עובד חדר בקרה,מש"ק התרעה ומש"ק בטחון ומידע.. מבין אלו,מה עדיף ? (מבחינת עבודה בבסיס סגור שהיא גם מעניינת? תפקידים אחרים שדירגתי במנילה ללא מיון הם: ראש לשכה,מפקח בקרת רשת,מש"ק תכנון כוח אדם ומידע...מה דעתכם? אשמח לכל דעה/עצה שהיא!!! תודה מראש! ואגב,שליחת מכתב ללשכת גיוס בקשר לאחד המקצועות הללו תעזור?

Hocus Pocus

New member
עוד שאלה :)

האם יכול להיות שקצין המיון יציע לי תפקידים אחרים שהיו לי במנילה ושלא דירגתי ?(כי ביקשו רק תפקיד אחד לדרג..) למשל מאשכול תפקידי המודיעין שיש בו הרבה תפקידים..

John A Smith

New member
הבנתי שמש"ק התרעה הוא תפקיד

מאוד מעניין..השאלה היא איך מגיעים אליו..

MeRmAiDe

New member
חוקר מודיעין ימי../images/Emo110.gif

הרוב מגיעים לקריה-זה נכון. אבל יש גם באילת,אשדוד וחיפה.אלה אמנם בסיסים פתוחים,אבל יש אפשרות להישאר שם.

יש לי חבר מש"ק ביטחון ומידע...

בס"ד כמובן שאי אפשר יותר מידיי לדבר על התפקיד הזה חוץ מזה שהוא אחראי שלא ידלוף מצה"ל שום מידע ביטחוני. חבר שלי נורא מרוצה מהתפקיד, הוא בבסיס סגור עם יציאות ממש טובות אפשר באמצע שבוע וסוגר שבת אחת לשמונה. ככה שאם היית שואל את חבר שלי הוא היה אומר לך תלך על זה...

למעלה