עזרה

טטריס

New member
עזרה

אני בן 15 ולומד AIKI בחדרה הייתי רוצה להחליף מקום כי אני לא מסתדר שם למישהו יש המלצות על מקומות לימוד בחדרהדרך אגב אני שם חגורה ירוקה ועוד שאלה אם ני בן 15 ומתחיל מחדש בחגורה לבנה מתי בערך אני יגיע לשחורה?

למה טעה... רגעעעעעעעעעעעעע

מקומות לימוד של מה? של AIKI?? כי לי יש מקום לימוד לא של AIKI .... מאמן מעולה בחדרה שלום אדמוני.... לשאלתך מתי תגיע לחגורה שחורה- בד"כ הכישרוניים עושים את זה ב 6 שנים. יניב

קבל תמונה של שלום אדמוני וטלפון

050-8671631 שלום אדמוני... מאמן בהרברט סמואל בחדרה....

גבר, לך לאדמוני

ייניב הביא לך טלפון, אני האתמנתי אצלו אחלה בחור, אני פשוט החלפתי מקום כי הסגון אל התאים לי... הגעתי אצלו לירוקה.

אממ

אם את בקטע של ג'וג'יטסו זה יחסית דומה לאייקי יש לך גם את אלכס שפילקו מאמן ליד הסיפרייה הציברית במקלט ההנוא שם, במעדן חיה אחושרמוטה אח שלי מתאמן אצלו, למרותש אני אל בטוח שהוא יקבל אותך.. תנסה.

ethanguy

New member
מה זה משנה

מתי תגיע לחגורה שחורה, העיקר שאתה משקיע ומרגיש שאתה לומד ומשתפר ומרוויח מזה, אם תגיע לחגורה שחורה אחרי שבוע או אחרי שנה זה לא משנה, חגורה שחורה כמו כל דבר אחר מסמלת משהו אחר אצל כל אחד.

Pyongwon

New member
רוצה חגורה שחורה? בחנות, 15 ש"ח.

רוצה את הידע? בערך 15,000,000 ש"ח. תבחר.

כן בחדרה..

ג'וג'יטסו של אלכס שפילקו, אח שלי הקטן מתאמן אצלו ומביא אחלה הישגים (מי אלוף הארץ בג'ודו?) אבלב ליק שר הוא עושה ג'וג'יטסו רציני ואמיתישם אצלו במועדון, קרבותש ם בעיטות אגרופים (כולל לראש) וירודים אחר כך חופשי לקרקע, אבל שוב לא נראה לי הוא יקח אותך עכשיו...

אמרתי לך כבר

אדמוני- על הפיאצה שם בקומת התחתונה בבניין הגדול ושפילקו- ליד הספרייה הציבורית יש שם מקלט כזה... אבל הם מתכוננים לאיזה משהו עכשיו ולפי מה שאח שלי אמר לי הוא לא ממש מקבל אנשים חדשים לשם (גם העיף כמה ישנים).

למעלה