עזרה!!!!!!!!!

libi k

New member
עזרה!!!!!!!!!

מיצטערת שזה לא קשור בידיוק לנושא הסרטים אבל אולי יש לכם כל מידע איפה אפשר להשיג כרטיסים להופעה של רד הוט צילי פרז???? ????

זה תלוי מאיזה איזור את

תגידי מאיזה איזור ואני אוכל להגיד לך איפה אפשר לקנות, יש לי מודעה מהעיתון של זה. ס.ש., שעדיין מתלבטת אם שווה להוציא 280 שקלים על ההופעה.

Chot

New member
תני לי לעזור לך-

לא. אם באמת כזה חשוב לך לראות את הצ`ילי פפרס תעשי את זה במקום פחות מסריח ומגעיל כדוגמאת פארק הירקון.

libi k

New member
אז.........

אני מאשדוד. אם זה מה שחשוב אם יש לך מידע אז תגיד לי!

טוב אז ככה כתוב בעיתון:

אם את רוצה לקנות בתל אביב, אז אפשר לקנות ב: קסטל, הפצה ראשית, אבן גבירול 153 טל: 036044725. עעעעעכשיו, אפשר גם לקנות בחנויות של טאואר רקורדס, ולבירור הסניף הקרוב לביתך טל: 039411411. וזהו. :cool:

libi k

New member
למה יותר מ280???

הרי הכרטיס הכי יקר עולה ככה,לא?

בהודעה ההיא התייחסתי להצעה

לראות את ההופעה אבל לא בפארק הירקון. מחיר של כרטיס הוא באמת 280 ש``ח. ס.ש., שמצוקותיה הכלכליות לא מאפשרות לה לנסוע להופעה :-(

red hot

New member
יש גם כרטיס יותר זול שעולה 260.

אבל לפי דעתי שווה להוציא עליהם עוד 20 שקל ולראות אותם יורת מקרוב... זה הופעה של פעם בחיים אל תקמצנו אנשים...

וואלה מסכימה איתך

ואם אני אקנה כרטיס אז אני בטוח אוציא גם את העוד עשרים שקלים האלה, אבל המצב הוא פשוט שאני לא בטוחה שבמצבי הכלכלי כרגע אני יכולה להוציא בכלל כסף על משהו כמו הופעה... אההה דילמה דילמה... :)

libi k

New member
יש להקת חימום???

כי אם כבר להוציא 280 ש``ח אז לפחות שזאת באמת תהיה הופעה פיצוץ.... אז אתם יודעים אם יש להם ??

JOE KALIBER

New member
כרגע כותבים

רד הוט צ`ילי פפרס וחברים לא יודעים יותר מזה כל מה שאומרים כרגע זה בגדר שמועות

JOE KALIBER

New member
השמועות הם עוד הרבה דברים

פו פפיטרס, פרל ג´ם, אואזיס ועוד כל מיני

libi k

New member
הלוואי זה יהיה........... |а-и|

טראוויס ופו פיטרס..... חבל אבל שזה בירקון המסריח!

למעלה