עזרה..

שוקו B

New member
עזרה..

אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה,אבל שווה לנסות... אז ככה: שלחו לי את הדיסק החדש של עופר ניסים (Offer Nissim-The Remixes) עכשיו שאני רוצה לשמוע את השירים אני נתקל ב-3 בעיות עיקריות: 1. אי אפשר להריץ את השירים קדימה (כל ניסיון הרצה מחזיר את השיר לנקודת ההתחלה) 2. אי אפשר לשמוע את השירים ב-winamp או בתוכנות מיקסוס 3. ברגע שאני שם את כל השירים יחד ברשימת השמעה,זה לא משמיע אותם עד הסוף,אלא רק נותן את ההתחלה של כל שיר. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיות הנ"ל. תודה מראש

weird dust

New member
לא ניתקלתי בבעיה

מאוד הגיוני שזה בגלל הגנה נגד ניגון במחשב. תנסה להמיר אותו ל-MP3 או לשמוע במערכת או דיסקמן. אין הרבה דברים שאני יכול לעזור. הבעיה חוזרת גם במחשבים אחרים?

שוקו B

New member
אמממ

מה ז"א הגנה נגד ניגון במחשב? ולא ניסיתי במחשבים אחרים. איך אני ממיר את הקובץ ל-MP3? (נראה לי שהעתיקו את הדיסק למחשב דרך ההקלטה של המדיה פלייר,יש מצב שזה הגורם לבעיה?)

יאיר B

New member
אני קצת מבולבל

לא ממש מבין: אם אי אפשר לשמוע בWINAMP - איך אתה שומע את הדיסק? באיזו תוכנה הוא כן נפתח? (זה גם קשור לאחד). האם הדיסק פותח נגן משלו (שלא מותקן על המחשב?) השמעה של התחלת השיר זו תכונה שנקראת INTRO (אאל"ט). בעברית קוראים לזה דגימה (משמיע את 10 השניות הראשונות של השיר). ניתן לבטל את התכונה בממשק המשתמש של התוכנה שבה שומעים. מאיכן הדיסק? באיזה פורמט הקבצים (הפורמט של המדיה פלייר הוא WMA - WINAMP מסוגל לנגן אותם רגיל)? נסה להריץ את הדיסק במחשבים אחרים ובדוק האם יש בעיה.

שוקו B

New member
זה מנגן במדיה פלייר

וזה נותן השמעה של יותר מ-10 שניות...=/ אין לי מושג מה מקור הדיסק,מה שאני כן משער לעצמי זה שהעתיקו את השירים מהמדיה פלייר למחשב,ואז שלחו לי אותם...

יאיר B

New member
-=-=-=-=-=-=-=

כמה אפשרויות: אם השירים אכן מוגנים - לא תוכל לשמוע אותם (אתה יכול למצוא חבר האקר שיפרוץ את המנגנון או לזרוק את הדיסק לפח ולקנות בחנות את הדיסק המקורי ואז לא יהיו בעיות). אפשרות אחרת היא שההמרה או הצריבה (או ההעתקה של הקבצים) לא היו מושלמים. לזה אין פיתרון. אגב, למה יש לי הרגשה שהשירים הועתקו מ-P2P (ממה שקראתי באתרי החדשות, יש שם הרבה שירים מזוייפים, שומעים רק את ההתחלה והשאר זה זבל, או שיש המרות לא משולמות בכוונה, נעשה ע"י חברות התקליטים כדי להתיש ולבלבל את המורידים)?

שוקו B

New member
אממ לא נראה לי שזה מ-P2P

שאני מפעיל כל שיר בנםרד ונותן לו לרוץ,אין שום בעיה. הבעיה היא כשאני שם את כולם ברשימת השמעה,או מנסה להפעיל אותם בנגן אחר /להריץ

יאיר B

New member
סתם מסקרנות

אם אתה מעתיק את השירים מהדיסק לנגן (נייד, כמו אלו שאנו מדברים עליהם בפורום), ניתן לשמוע ולהריץ את השירים? מעבר לזה אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. זה עוד לא קרה לי. כמובן שניתן גם לנסות להמיר את השירים לפורמט אחר. אולי זה יפתור את הבעיה. תוכנות המרה תוכל למצוא ב"פרה-פרה" שבאתר נענע.

שוקו B

New member
............

מה ז"א הגנה נגד ניגון במחשב? ולא ניסיתי במחשבים אחרים. איך אני ממיר את הקובץ ל-MP3? (נראה לי שהעתיקו את הדיסק למחשב דרך ההקלטה של המדיה פלייר,יש מצב שזה הגורם לבעיה?)

weird dust

New member
זאת אומרת שהמחשב לא יכול לקרוא

את הדיסק כראוי. במקרה והוא באמת מוגגן תהיה בעיה לנגן אותו במחשב. זה לא דיסק מקורי ולכן יכול להיות שהבעיה בצריבה.

למעלה