עזרה..

SaRaS GirL

New member
עזרה..

אני טסה לחו"ל עוד שבועיים, אבל אני רוצה מעכשיו להתחיל להכין לי דיסקים... אז אתם יכולים בבקשה לתת לי שמות של שירים יפים שהיו בסדרה? כי היה המון שירים יפים, ואניל א זוכרת מתי, ולא זוכרת את השיר... ואם ב לכם תביאול י גם שירים יפים לא רק מהסדרה :\ ובקשר לאיזה סגנון אני אוהבת-אין לי סגנון, אני אוהבת הכל.

Tinty

New member
פסקולים של סדרות הWB יעשו את העבודה

(סדרות כמו One Tree Hill, Smallville, The OC, What I like about you ואחרות). דיסקים אחרים? יש לי תחביב נחמד לאחרונה: אני אוהב להוריד דיסקים של להקות צעירות ולא מוכרות שהופיעו בפסקול של The OC ולשמוע אותם. דיסקים אחרים? Demon Days של הGorillaz, X&Y (וגם A Rush of blood to the head וParachutes) של קולדפליי, והשניים האחרונים של The White Stripes.

aviGODFATHER

New member
קולדפליי!

גם השיר שלהם "Fix you" היה כבר בסדרה (בארץ זה עוד לא שודר). האלבום שהם הוציאו לפני חודש וחצי (X&Y) הוא פשוט מדהים, האלבום הכי טוב שלהם (לדעתי) וללא ספק האלבום הטוב ביותר השנה. ואם היית נותנת יותר פירוט על המוזיקה שאת אוהבת היינו עוזרים לך יותר... תהני בחו"ל

SaRaS GirL

New member
אין לי סגנון מסוים

אני אוהבת שירים יפים. כל עוד שהשיר יפה אני אוהבת-אין לי סגנון...

Aviad1987

New member
X & Y מדהים

אני מכור אליו קשות. בעיקר לfix you, Swallowed in the sea, talk, square one, x&y, ולאחרונה התאהבתי קשות בwhat if. אני חושב שזה השיר הכי טוב באלבום. אגב אני כנראה הבנאדם היחיד בעולם שחושב שspeed of sound הוא אמנם שיר מסחרי טוב אבל הוא לגמרי ירידה ברמה של קולדפליי משאר הדיסקים שלהם.

איימיס

New member
../images/Emo26.gif

אני רואה שלטינטי יש אחלה טעם במוזיקה אז לכי עם מה שהוא אמר לפי דעתי
וכמובן, תהני בחו"ל!!!

ayala65

New member
תהני לך בחו"ל ..

ואני בעד כמה שיותר דיסקים של "היהודים" . אבל בטח זה לא הסגנון שלך ושיטים .

mabutuseseseko

New member
המלצה חמה../images/Emo13.gif

באחד הפרקים הראשונים בעונה הראשונה כשסת' ומריסה מגלים שיש להם טעם מוזיקלי דומה היא מזכירה את אחת הלהקות האהובות עלי, the cramps אני ממליץ לך בחום להוריד את A date with Elvis שלהם ,לא תתאכזבי.הבטחה שלי

spirnof ice

New member
אמממ... הנה כמה טובים...

הדיסק הראשון השני והרביעי של The O.C. והדיסק היחיד (מקווה שבנתיים) של One Tree Hill..... יש לי את כולם מקוריים... מתההה עליהם.... הבאתי לך קישורים לרשימת שירים של הדיסקים...

למעלה