עזרה

aa100000

New member
עזרה

שלום לכולם
יש לי נגן mp3 פשוט של 1g. עכשיו אני כותב מחו"ל ואני רוצה להעביר שירים חדשים למכשיר. אז כבל של usb כבר מצאתי אבל בגלל שמערכת ההפעלה היא windows 98 אני לא יכול להעביר. האם יש איזושהי דרך או איזשהו סיכוי להעביר שירים? זה צריך להיות מאוד מהר כי מחר אני כבר לא פה.

יאיר B

New member
אתה צריך להתקין על המחשב

שאתה רוצה להעביר ממנו שירים דרייברים שמתאימים לנגן. אם זה נגן פשוט (אלו השחורים שמוכרים במכירות בארץ) תוכל להוריד קבצים מתאימים מהאתר הבא (בשורה הרשונה: קבצי CD נלווה). אם זה נגן אחר - כתוב איזה נגן יש לך.

aa100000

New member
אני מנסה...דבר ראשון-

המון המון המון תודה על העזרה.. הייתי זקוק לה בדחיפות וקיבלתי אותה יותר מהר ממה שציפיתי... הנגן שלי הוא deejay 1g, ועכשיו אני בודק, אולי זה מה שהייתי צריך. וכן, הוא מהשחורים הקטנים האלה...

aa100000

New member
מה אני אמור לעשות אחרי שהורדתי

את הדרייבר והתקנתי אותו?

יאיר B

New member
המחשב אמור לזהות את הנגן ככונן נוסף

תחת "מחשב שלי". אתה נכנס לשם ומעתיק אליו שירים. אם זה לא עובד, תנסה לעשות ריסט מחשב. לצערי, אני לא יכול לבדוק את זה כרגע כי אין לי חלונות 89.

aa100000

New member
הבעיה היא כזאת...

שום כונן חדש לא נפתח, שורה חדשה נפתחה לי ב"התחלה", כתוב שם mp3 player utilitis 1.45 ובתוכו mp3 player disk tool ועוד שתי אפשרויות. כשאני לוחץ על player disk tool הוא נותן לי הודעת שגיאה וכתוב בה no detected removable disk! please chack the disk connecting or reboot system!

stardust19

New member
כתבת את הפתרון בבעיה עצמה- אתה צריך

לאתחל את המחשב כאשר הנגן מחובר

aa100000

New member
זה לא עוזר

המחשב לא מזהה את הנגן... האם יש עוד פיתרון?

stardust19

New member
יכול להיות פשוט שהדריבר לא מתאים,

אין לי 98 עכשיו תחת הישג ידי ולכן קצת קשה לי לראות את כל האפשרויות

aa100000

New member
זה מוזר

כי המכשיר הזה הוא מסוג המכשירים שאמורים לעבוד עם הדרייבר וגם בחוברת ההפעלה שלו מצויינות המילים "פאנקי בוי" כמה פעמים... אם לא, האם יש עוד כמה דרייברים קיימים?

למעלה