עזרה

1פביולה

New member
עזרה

ערב טוב לכולם . אני פונה בבקשה לעזרה , אביתר לוקח אומגה 3 של קרלסון , עד עכשיו הצלחתי להשיג את השמן דרך אנשים דווקא בפורום . ניסיתי דרך האינטרנט לפי המלצות אך לצערי אני לא מצליחה לקנות , תמיד יש בעיה ואולי הבעיה הגדולה מכולן היא שהאנגלית שלי לא מספיק טובה . חבל לי להפסיק לתת את השמן בגלל סיבה כזו, במיוחד שהשמן עושה טוב לאביתר. האים תוכלו לעזור לי באיזשהו דרך ? ושאלה : אביתר לא לוקח את השמן מספר ימים (נגמר ) הוא חזר לנפנף בידיו האם יכול להיות קשר ? אני מודה מראש לכולם. פאבי

1פביולה

New member
מצאתי את האתר

אך כפי שציינתי אני לא יודעת ממש אנגלית אך אנסה דרך מישהו מחר לעשות הזמנה. אך לפני כן , הבקבוק שונה באתר עד היום היו לנו בקבוקים מלבניים, באתר הבקבוקים הם עגולים ויש באומגה גם ויטמין E 10M , האם זה שידרוג של האומגה או שזה לא זה ? ותודה על העזרה אני ארשה לעצמי לפנות שוב במידה וסתבך. פאבי

guybz

New member
הי פאבי, אם אני לא טועה יש לך צנצנת

אחת לפחות שלנו לא? תנסי את התרגיל הבא שעובד בשביל ילדים רבים: שימי בכפית בערך חצי כפית סוכר, תסחטי לתוכה קפסולה שמנ"ד ותוסיפי טיפה או שתיים מיץ לימון טבעי. זה יוצא מאד דומה לקרלסון לימון ומסתיר לגמרי את הטעם. אני אמנם נגד הסוכר באופן עקרוני, אבל במקרה זה המטרה מקדשת את האמצעים...(חצי כפית סוכר שווה לעשירית פחית קולה) גיא

למעלה