עזרה האם תוכלי לאמר לי את העתיד הזוגי של רונית תאריך 14.5.67 בתודה וציפיה קלואי
C cloe New member 29/8/01 #1 עזרה האם תוכלי לאמר לי את העתיד הזוגי של רונית תאריך 14.5.67 בתודה וציפיה קלואי
א ארינה New member 29/8/01 #4 תשובה מה יקרה בין רונית וסטיוארט? כרגע מאד טוב לכם ביחד ויש זוגיות טובה. אבל הכל מאד מבולבל הרגש וההגיון יש השפעות מההורים ולכן הכל יכול להתמוטט.
תשובה מה יקרה בין רונית וסטיוארט? כרגע מאד טוב לכם ביחד ויש זוגיות טובה. אבל הכל מאד מבולבל הרגש וההגיון יש השפעות מההורים ולכן הכל יכול להתמוטט.
S stuart New member 30/8/01 #5 ניסיון נוסף? היי ארינה אולי התבלבלת עם מישהו אחר? כרגע ממש ממש לא טוב! אפשר לנסות שנית?
א ארינה New member 30/8/01 #6 שאלתי שוב וקיבלתי את אותה תשובה שכרגע המצב טוב, אבל טוב זה יחסי אני רואה את זה כצורה אחת ואת יכולה לראות זאת אחרת. מה שכן שוב ראיתי שהמצב יחריף. שאלתי עם חפיסה אחרת ולא אותה חפיסה כי יש לי 3 חפיסות וזה נתן לי בדיוק אותה תשובה.
שאלתי שוב וקיבלתי את אותה תשובה שכרגע המצב טוב, אבל טוב זה יחסי אני רואה את זה כצורה אחת ואת יכולה לראות זאת אחרת. מה שכן שוב ראיתי שהמצב יחריף. שאלתי עם חפיסה אחרת ולא אותה חפיסה כי יש לי 3 חפיסות וזה נתן לי בדיוק אותה תשובה.