עזרה...

yaela228

New member
עזרה...

אני יודעת שכבר שאלו הרבה פעמים אבל לא ענו =\ או שענו ולא ראיתי.. איפה אני יכולה להוריד את התרגום של הפרק השני של העונה השלישית?

shawn 1

New member
נצל"ש: קומונה ל"אוורווד"!

עכשיו כשהסדרה החדשה "אוורווד" והמדהימה עלתה ליס וויקאנד, הגיע גם הזמן לפתוח לה קומונה... והנה נפתחה! אז כנסו בהמוניכם:

באמת שניסיתי לרצפות בסדרה אבל

לראות סדרה מעונה 3 ...זה פשוט לא זה !!! מה גם שכל מי שאני מכירה, אמר לי שהעונה הראשונה והשנייה של הסדרה ממש טובות והשלישית לא משהו. אולי אם הייתי רואה את העונות הקודמות ומתמכרת, הייתי יכולה לראות את השלישית בלי בעיות. לדעתי ההחלטה להביא את הסדרה מעונתה השלישית, היא לא הכי חכמה בעולם, וכן ראיתי את כל הויכוחים על כך בפורום "יס וויקאנד" אבל אותי לא הצליחו לשכנע.

TheCharm

New member
אני לא חושב שיש במה לשכנע למעשה

לראות עונה מהאמצע זה אף פעם לא טוב, וההחלטה לקנות סדרה שטולעדה (אוורווד) ולא סתם סדרה שפשוט לא שודרה באותו ערוץ ומזמן (משמרת שלישית), היא ממש לא טובה.

Aviad1987

New member
עד כה אני מתחבר

לא רק מתחבר (וזה גם מפתיע אותי) ממש התאהבתי בסדרה. היא פשוט מצויינת, אם העונות הקודמות היו טובות יותר? אז את זה אני באמת צריך לראות. זה כמו שהרוב חושב שהעונה השניה של האו סי הייתה פחות טובה אבל אני מכיר אנשים שהתחילו לראות מהעונה השניה ולא מסוגלים לדמיין שיש יותר טוב מזה (כן,כן). אני אשלים פערים מתישהו. אגב, מאוד לא בעיה להשלים את הפערים שהיו בעונות הקודמות (הדברים הבסיסיים שצריך באמת לדעת). אבל זה ההפסד שלכם... אני מקווה שיס יחליטו להביא מתישהו את 2 העונות הראשונות כדי שנוכל להנות מזה כמו שצריך (אפשר בשידור יומי, זה יהיה אחלה)

shawn 1

New member
צודק!

היא אחת מהסדרות הטובות שיש כיום בטלויזיה! וזה שהיא התחילה מעונה 3 לא משנה כלום, היא קלילה לגמריי, ולא קשה להבין מה קרה בשני העונות הראשונות....סדרה מצוינת + !! אתם טועים! כולם, לגמריי.... לא נותנים צ'אנס לחצי פרק ובראש שלכם אתם בכלל עושים את זה בשביל להעביר פה ביקורת! התוכנית גדולה, ואלה שאומרים שלא פשוט טועים... תקראו תביקורות!

Aviad1987

New member
אני אף פעם לא שם לב לביקורות

הן לא מעניינות אותי. כל אחד יתחבר בזמנו החופשי.. אני אישית חושב שהיא לוקחת את 'מגרש ביתי' ביג טיים.

vand

New member
איך אתה יכול להגיד על סדרה שהיא

אחת הטובות שיש היום בטלוויזיה אחרי שראית סה"כ 3 פרקים שלה?

למעלה