עזרה!

עזרה!

מניינים??? אני רוצה שתייעצו לי : יש ליברה שלי יומולדת (15) . וחשבתי לעשות לה לוח מודעות... לקשט ככה ולשים שם תמונות של דברים שהיא אוהבת(אורלנדו בלום, דניאל רדקליף, אחיינים שלה ודברים כאלו...) נמה אתם חושבים? יפה? לא יפה?אני לא יודעת... יש לכם רעיונות לעוד דברים שאפשר לתלות על הלוח חוץ מתמונת של אנשים וברכה?(אפרופו ברכה....אם יש למישו ברכה יפה ומשמעותית...חחה ממש התאהבתי במילה הזו אז אני ישמח...) אוליי יש לכם רעיון אם אפשר להוסיף עוד משו? כי זה נראה לי מתנה קצת קטנה.... כל עזרה תתקבל בברכה!!!! אחהל יום אנשים!!! אור נ.ב.- לעוד חברה שלי ייש יומולדת ולה כבר יש לי מתנה והכל אבל אני רוצה ברכה ממש ממש מיוחדת ולא תינוקית כי זה ממש חשוב לה..... אני מאוד ישמח לכל רעיון!!!!

דניאל רדקליף../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סורי,אין לי רעיונות

הוכחה מ'ס-3' שיש לך שריטה../images/Emo3.gif

|סתם אל תיקח ללב..תיקח לריאה|-|נורא מקורי ריקי| LOL

mayan174

New member
בקשר ללוח מודעות עם התמונות-

הייתי מייעצת לשים אולי גם תמונות של שניכם ביחד: מטיולים וכו'... ולא רק של מפורסמים האהובים עלייה, אפשר לגוון- לשים גם וגם אבל לא יותר מדי... תעצבי את הלוח כך שישאר מקום באמצע הלוח מודעות לברכה שלך ומסביב יהיו כל התמונות. ובקשר לברכה- תלוי עד כמה אתן קרובות ועל מה בעיקר את רוצה לאחל לה... אם תביאי לי רעיונות כלליים- אין לי בעייה לפתח לך את זה לברכהע יפה.

תודה!

יש לי כמה תמונות שלנו ביחד..אבל אני נאוהבת אותם ואני רוצה לשמור אותם.... ואנחנו דיי קרובות..זתומרת אצלנו בשבט עושים הגרלה וכל אחת ושה למישי אחרת.... 0אנחנו שסבט פיצקי אז זה פסדר...כולה 8 בנות) אין לי רעיון מיוחד לברכה....תני מה שבא לך.. ובקשר לברכה לילדה השניה... אני צריכה משו עמוק מאו כי היא ילדה מיוחדת.

mayan174

New member
יש משפט כזה מאוד יפה: "אל תלך

לפני כי אולי לא אצד אחרייך אל תלך מאחורי כי אולי לא אדע להוביל לך פשוט לצידי והיה ידידי" (אלבר קמי) את יכולה להשתמש בזה לברכה....

mayan174

New member
חכי אני צריכה לחשוב על משהו יפה

לברכה של הילדה המיוחדת...

תודה רבה!

וסתם כדי לעזור לך-היא מאוד אוהבת את נירוונה והיהודים וגם צבע אדם....סתם לכיוון...

למעלה