עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא sivo
  • פורסם בתאריך

sivo

New member
עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש בדיזינגוף סנטר בחנות יער הפיות תליון- עיגול שעליו מסומנים סמלים, אם מישהו יודע מה השם של הסמל/תליון הזה, או יש לכם תמונה שלו, אנשים בבקשה תחסכו לי המון כאב ראש וזמן

sivo

New member
אבל יש תליון ספציפי

כן אבל יש תליון ספציפי, רק עיגול דק שאמור להגן, משהו שקשור למכשפות ואין לי כוח לנסוע עד לשם בשביל זה......

Marble Arch

New member
?? לא הבנת.

יש להם המון קמעות, בכל מיני צורות. ויש להם לוח שלם מלא בקמעות עגולים כמו שאת מתארת, שמצויירים עליהם כלמיני סמלים וכל אחד אמור להגן עליך ממשהו. אז על כל אחד יש ציור אחר.

vampires girl

New member
את מדברת על...

הדבר הזה במקרה?

Prozaccc

New member
וואי, יש לי ב=ד=י=ו=ק כזה!

ונראה ל שסתם מצאתי את זה איפשהו
אז הוא שווה משהו? חח כי חשבתי שזה סתם חתיכת מתכת..

vampires girl

New member
לא סתם מתכת ../images/Emo11.gif

תיליון יקר ערך
לא סתם
אין לי מושג מה הוא עושה אפילו אבל אני הכי גאה שהוא יצא לי נורא מציאותי בצייר!:) מוכשרת שכמותי

נצל"ש

רשמתם פה איפשהו אבל אין לי כח לחפש.. אני מחפשת שטיפה לשיער, בצבע סגול (ביקרתי במשביר, בניו פארם ובסופר פארם ולא היה..) ו.. כמה זה בערך עולה? ד"א, צבעתי אתמול לשחור סיני.. אז תתחדשי חן:)

בתומר יש?

אין לי כח להסתובב במספרות=| אני גרה בחור, אם אני יוצאת מהבית זה מסובך\=

Shusho

New member
ישוזה יעלה לך 50.

יש סגול בהיר ויש סגול כהה. אמרו לי שזה מספיק להרבה שטיפות.

לי ירד לגמריי אחריי שבוע ויומיים.

פשוט חזר לגמריי לבלונד. ואני לא חופפת או שוטפת את השיער כל יום, זה ירד אחריי בערך 3 שטיפות של השיער לגמריי...

ffiendd

New member
../images/Emo41.gifרגערגע!~../images/Emo54.gif

חכי שניה לפני שאת קונה בתומר. יש חנות בסנטר, שנראהלי ממוקמת אם את ממשיכה במסדרון אחרי רנואר, עם מוצרים למספרות, וזה משווק למספרות בכל רחבי הארץ. תבואי אליהם, תבקשי צבע סגול לשיער, ויביאו לך צנצנת כזו, שלא רק שהיא יותר גדולה מהצבעים של תומר, היא גם מחזיקה יותר זמן על השיער, ונראית יותר טוב, ואני יודעת כי השתמשתי בשני הסוגים. והיא עולה רק שלושים שקלים יותר.
זה גם לך, וגם לכל שאר הבנות שרוצות לצבוע.

אני קניתי בחנות בכפרסבא צבע ורוד

כהה כזה יפהפה לדעתי, ב45 *וול, עשו לי הנחה במקום 50* ויש שם מלא מבחר וזה נשאר לי כ"כ הרבה יותר זמן מהצבע מתומר...וגם יש שם הרבה יותר מבחר...

למעלה