עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא sivo
  • פורסם בתאריך

ffiendd

New member
איפה בכפרסבא?../images/Emo54.gif

כי נאלצתי לצבוע לאדום בוהק בגלל הביה"ס, וזה יורד לי בנתיים. וורוד כהה נשמע נהדר. כמה כהה? לא יותר מדי בולט?

מממ לא עד כדיי כך כהה..מממ אני

עשיתי רק קצוות ויצא יפהפה... בכפרסבא ברחוב רוטצ'ילד יש חנות בשם "עדי אשכנזי"...זה חנות עם כל מיני ציוד וחומרים מקצועיים שמספקת גם למספרות... סימני זיהוי לסביבה- ממול: פיצה דומינו *פיכ*, גלידרייה בשם "פינגווין" וחנות של 2, 5, 10 ש"ח ומעל החנות יש מרפאת שיניים וזה... אבל לא הכי קשה לפספס אותה..היא די שם בחוץ...

Bleeding BitcH

New member
גם אני קניתי ורוד :] לא זוכרת איך

קוראים לצבע :/ הוא אצל נורע. הקיצר צבע מלונדון :] משהו יפה קניתי אצל ספר ב35 ש"ח. והנה התוצאה>> צטערת על ההפחדה אנלא יצור פוטוגני :]

את יפה!! וגם הצבע מדהים!! קצת מזכיר

את שלי..אבל יותר יפהההה...והמחוך

Bleeding BitcH

New member
לי? חח לא אני מרינה :]

אבל יש אירנה :] שמתבלבלים בינינו :] אירנה אפלה שכמוך
אגב אירנה כשאת רואה תהודעה לא לרצוח אותי :] אני חייבת כבר להפגש איתך לשיחה דחופה.

Lost Lullaby

New member
אני יודעת, אני בכיתה שלה ../images/Emo3.gif

למרות שהצטרפתי רק השנה, אז אולי אני לא נראת לך מוכרת..

ffiendd

New member
הוי, ראיתי אותך.../images/Emo54.gif

ואת אירנה פגשתי ביומולדת של מישהו מעזריאלי. הוי, עזריאלי :)

ffiendd

New member
מפגש המוני כלשהו, ../images/Emo54.gif

פגשתי מישהו במעלית ודיברתי איתו, והוא הביא אותי אליכם, וכבר היו שם אנשים שאני מכירה, ואני זוכרת שגם את היית. ממצצ

ffiendd

New member
../images/Emo41.gifרגערגע!~../images/Emo54.gif

לפני שאת קונה את הצבע בתומר - יש חנות בסנטר, שנראהלי ממוקמת במסדרון שהוא ההמשך לרנואר, שהיא המרכז לשיער, והחנות הזאת משווקת מוצרים לכל רחבי הארץ. תכנסי לשם, תבקשי צבע סגול, ותקבלי צנצנת, שלא רק שהיא יותר גדולה מהצבע של תומר, היא גם נראית יותר טוב על השיער ומחזיקה הרבה יותר זמן. ואני יודעת כי השתמשתי בשני הסוגים. זה עולה 75-85, לא זוכרת בדיוק.
זה לך ולכל שאר הבנות שרוצות לצבוע.

למעלה