עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא sivo
  • פורסם בתאריך

ffiendd

New member
D:../images/Emo54.gif

תפוז הודיע לי שהדף לא עובד ושאני אנסה מאוחר יותר, הזונה;-;

Bleeding BitcH

New member
הבחורה התכוונה

שאם השיער שלך שחור ואת רוצה לצבוע ללא הבהרה זה לא יעבוד.

ffiendd

New member
זה כן יעבוד.../images/Emo54.gif

יש לי חברה שצבעה לשחור, ואז עזרתי לה לצבוע לכחול. אמנם היא הייתה צריכה לחמצן פעמיים עד שהגענו לרמה הרצויה, אבל זה עבד ועד עכשיו היא מתהדרת בשיער כחול. תמיד כדאי לנסות.

Bleeding BitcH

New member
אז אם אמא שלך ספרית...

איך היא לא בקשר עם סוכנים שמכורים צבעיי שיער?

היא למדה את זה

אבל היא לא עובדת בספרות היא למדה את זה כמקצוע נוסף ועשתה פול קורסים אבל רק לכיף ככה שהיא לא ממש מחפשת צבעים וזה..\=

natalie182

New member
התכוונתי לשטיפות

למי שלא יודע שטיפות זה בלי חימצון בגלל זה קוראים לזה שטיפות ולא צבע.. אני נדפקתי עם שער שחור שאי אפשר לעשות עליו הבהרה כי הוא עוד שניה מת :(

ToryMaster

New member
נמ

טרחת לשקול את הנזק שחימצון עושה לשיער? על שיער שחור צריך להשאיר את החימצון יותר זמן, מה שעלול להביא לשיער עדין ושביר במיוחד. כבר היו מקרים של בנות שפשוט נותרו אפרוח אחרי הבהרה

אני לא צובעת הכל..\=

רק קצוות. מקסימום אני גוזרת (זה התיכנון בעיקרון) ואני לא דואגת שיעלם לי שיער יש לי יותר מדיי\=

crazy cottage

New member
אממ ../images/Emo163.gif

לי קונים בארצות הברית צבע ורוד וצבע כחול שיורד עם שמפו אז אם לזה את מתכוונת אני יחפש את האתר של הצבע הזה..

PurpleGoat

New member
נצל"ש לנצל"ש - סגול קבוע

מישהו יודע אם יש אולי צבע סגול *קבוע*? אני רוצה לצבוע אבל אני מחפשת משהו שלא ירד אחרי שבועיים... ואגב, מישהו מכיר אולי ספרים שכשאומרים להם "סגול" הם לא חושבים ישר "צבע חציל" או משהו כזה.. אני חושבת לעשות את זה במספרה ואין לי כ"כ כסף לנסיונות שניים... תודה! :)

PurpleGoat

New member
הממ...

להרבה חברות יש "סגול".. אבל בפועל זה לא באמת יוצא סגול אלא סוג של סגול-אדום.. =/

ToryMaster

New member
הממ

אני אל חושבת שזה קיים פשוט. צבעים עם פיגמנטים "לא טבעיים" לא מחזיקים הרבה זמן על השיער. שימי לב שגם צבע טבעי יותר דוהה אחרי חודש גג, ואדומים אחרי פחות מזה בד"כ.

natalie182

New member
צבעים חזקים כמו ורוד סגול כחול ואלו

בדרך כלל לוקח להם שבועיים (בהנחה שאתם חופפים כל יום) והם דוהים אבל בעקרון יש להם חימצון מתחת אז זה לא בעיה לחדש פשוט צובעים את הצבע על החימצון והופ נראה כמו חדש החימצון זה מה שהורס את השער והבעיה המרכזית אחרת זה סתם שטויות למרוח קצת צבע

למעלה