עזרה...

antianara

New member
עזרה...

שלום לפני כבערך שלושה חודשים התחלתי להתעניין בקריאת קלפים קניתי ספרים בנושא וקניתי את הקלפים... אך אני איני מסוגלת כשאני מתחילה לקרוא בהם אני פשוט לא מרגישה משהו... אני דווקא מרגישה מגוחכת האם יש משהו לעשות?!! בתודה אנטיאנרה

Veliky_Magistr

New member
תגובה

כל הקטע הוא לזרוק את הרעיון שקלפים הם סתם חתיכות קרטון, הקלפים זה דבר חי ומאד אנרגטי, אולי פשוט לא התחברת עדיין לאנרגטיקה של הקלפים שלך. אם בחרת את החפיסה הראשונה שנפלה לידיך אז זה לא מוזר שיותר קשה לך לעבוד איתם, אבל אל תדאגי כל חפיסה בסופו של דבר מתרגלת לבעליה, אבל בפעם הבאה כשאת קונה חפיסה תנסי יותר להרגיש את החפיסה שאת רוצה. בכבוד רב VM

antianara

New member
.....

זה לא שהייתה לי ברירה בבחירה.... הייתה רק חפיסה מסוג אחד... ותודה על תגובתך אני ינסה לקחת אותה לתשומת ליבי....

ארינה

New member
אולי תנסי לטהר אותם?

תנסי לטהר את הקלפים ודרך זה להתחבר אליהם או שפשוט תעשי מדיטציה עם חפיסת הקלפים ותתחברי לכל קלף וקלף (כמובן שלא בבת אחת) ורק לאחר מכן תנסי לפתוח שוב. בהצלחה רבה ארינה

antianara

New member
כיצד

נורא קשה לי לעשות מדיטציה.... וכיצד אני יכולה לטהר את הקלפים ולעשות מדיטציה איתם אשמח אם תעני לי בהקדם... בתודה מראש אנטיאנרה

antianara

New member
ארינה איפה את?!

ארינה תעני לי!!!!! אני זקוקה לעזרתך.... בתודה מראש אנטיאנרה...

ארינה

New member
טיהור קלפים ומדיטציה

טיהור הקלפים יכול להיות עם נר או עם קטורת. אני אישית משתמשת בנר לבן כי נר לבן מסמל טוהר. אני לוקחת קבוצה קטנה של קלפים ומעבירה אותם 7 פעמים (עם הפנים ללהבה) מעל הנר. אותו דבר אפשר לעשות עם הקטורת רק שאת הקטורת אפשר להעביר על הנרות. לגבי המדיטציה ניתן בכל ערב לקחת קלף ולהתמקד בו עד שהתמונה מתחילה להיות מטושטשת, לאחר מכן לעצום את העיניים ולראות את הקלף בעיניי רוחך ולנסות לראות אילו מסרים את מקבלת מאותו קלף. את אותם המסרים את יכולה לכתוב כדי שתוכלי להתחבר אל הקלף יותר טוב, כך יש לעשות עם כל החפיסה עד אשר תוכלי להתחבר לכולם. מצטערת שלקח לי זמן לענות ארינה

למעלה