עזרה:

mysterious V

New member
עזרה:

שמעתי עד עכשיו את האלבומים wish you were here ואת ark side of the mooon. לאיזה אלבום אתם מציעים לי להמשיך? רצוי שיהיה דומה יותר ל-wish you were here, או בכלליות, פחות כל מיני אפקטים קוליים ויותר גיטרות וכו'. תודה.

Shakty

New member
בחרת בעצמך - ANIMALS - אלבום

פחות מופק , יותר ערום - הרבה גיטרות!

וינסנטי

New member
אנימלס בהחלט מתאים!

אבל אם בא לך לגלות את פינק פלויד באמת- the wall- אלבום מדהים, לדעת כל הדעות. כמה סולואים יפים, בנוי מצוין, אין כמעט אף שניה מיותרת. העלילה ברורה גם אם לא מבינים את המילים, והשירים מרגשים לפעמים עד דמעות. וגם [כמו שציף אמרה פעם]: זאת קלאסיקה, לא תרצה לדעת על מה כולם מדברים?

mysterious V

New member
אוח, קיוויתי שלא תאמרו the wall

פעם שמעתי אותו ופשוט לא אהבתי אותו. כל שיר נשמע לי אותו הדבר מונוטוני ומשעמם, אפילו לא היה בי רצון לשמוע את כולו. גם חברים שלי לא התלהבו. אבל שמעתי אותו לפני שהתחלתי לשמוע את פינק פלויד, ועכשיו כשאני מכיר אותם יותר ושם לב לנגינת הגיטרה אז אני רוצה לשמוע מתישהו את האלבום שוב, אני נגד האלבום בתקווה שאני אנצח. אם לשפוט לפי another brick in the wall אז זה שיר מונוטוני שהוא לא הכי הכי, אבל הגיטרה שם אני אוהב. זה שירים של מסר עמוק וזה לאו דווקא זה מה שאני מחפש. זה יהיה אני נגד האלבום, בתקווה שאני אנצח. תודה על ההמלצות.

חלק מהרעיון של אלבום קונספט

הוא אלמנטים חוזרים. ליריים ומוזיקליים. (ליריים=ליריקה. או שאני טועה?
)

NIR Y

New member
אבל אתה לפחות שמעת אותו ברצינות

והוא לא, יכול להיות שהוא כן יואהב אותו עם הוא ישמע אותו

The Walrus

New member
הכוונה היא

שאם תשמע את דארק סייד מנוגן על במה, ללא כל אפקטים ונגני ליווי אלא רק ארבעתם, אתה תבין כמה העריכה ווהפקה חשובים באלבום. בדארק סייד כמעט אין סולו שלא מכוסה במיליון אפקטים, השירה לא טבעית, יש המון קולות כמו שעונים, הכל ממש לא טבעי וערוך מאוד. דוגמה: אם תשים לב בשיר Time. בהתחלה השעונים שהם לא טבעיים, הסולו מכוסה בהמון אפקטים (אבל המון), ואם תקשיב טוב לקולות רקע בפזמון, תגלה שגם זה לא טבעי. שלא לדבר על on the run, ששם יש יותר אפקטים מחשב מאשר כלי נגינה אמיתיים... אנימלס פחות כזה, יותר "ערום", מבלי הפקה מטורפת בסטודיו ומיליון אפקטים על כל תו.

Shakty

New member
הכוונה-פחות שימוש בטריקים אולפניים

כמו ב DARK SIDE : אפקטים מוקלטים המון סינתיסיזרים וכל מה שהפך את אלן פארסונס לאחד המפיקים הכי טובים שיש. האלבום יותר שורשי (אם אפשר לקרוא למוסיקה של הפליוד שורשית) ועדיין קונספטואלי. שכלתני אבל תופס אותך מהבטן - אלבום מצויין.

mysterious V

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שאני מקבל תשובה די חד משמעית למה שאני מחפש, במקום להקרע בין כל מיני אפשרויות.

שלום חן

New member
דווקא הייתי הולך על....

דיוויז'ן בל, אני חושב שהוא ממצא את כל מה שאתה מבקש.

THE WALL1

New member
the wall

בהחלט... זה האלבום הכי מדהים שיכול להיות לדעתי.. אבל אם אתה מחפש פחות אפקטים... אז תוכל למצוא את זה באנימל... אלבום מצויין כתיבה ולחנים מעולים.. מומלץ.. אבל אין על החומה.. =]

avki

New member
Animals ללא ספק.

למרות שהוא לא באותו סגנון מוזיקלי כמו של WYWH (שהרי לפלויד אין שני אלבומים שחוזרים על עצמם מוזיקלית).

למעלה