עזרה

Dharmashetra

New member
עזרה

יש לי Nomad zen xtra של creative. בהתחלה הכל היה בסדר והוא היה עובד בקלות יותר מ8 שעות רצוף. לפני כמה זמן התחילה אצלו בעיה שגורמת לו להכנס ללופ שבו הוא נכבה ונדלק בלי הפסקה והדרך היחידה להפסיק את זה היא ע"י הוצאת הסוללה. הזמן שהוא עובד עד שהוא נכנס ללופ הולך ומתקצר וכרגע זה פחות משלוש שעות. אגב, אם אני מפעיל אותו עם המטען אין בעיות. נראה לי שזה אומר שיש בעיה עם הסוללה או אם מה שאמור לקרוא את מצב הסוללה. למישהו יש רעיון מה גורם לזה ואיך אפשר לפתור את זה?

Dharmashetra

New member
משהו כמו שנה

אבל בכל מקרה הוא נקנה בחול כך שאין עליו אחריות בארץ

נדב8

New member
יש מצב

מעוד הגיוני שהסוללה נשחקה, הגיע הזמן להחליפה, מה תדירות השימוש שלך בנגן?, כלומר כמה פעמים בשבוע אתה מטעין אותו?

Dharmashetra

New member
אני אמנם מטעין הרבה

אבל יש שתי סיבות שאני לא חושב שזה שחיקת הסוללה: אחת, הבעיה מתחילה כשהסוללה חצי מלאה ושחיקת סוללה בדרך כלל מתבטאת באורך חיים שיורד הדרגתית, ולא בזה שהסוללה מאבדת חצי ממנו בפתאומיות. דבר שני, מדובר בסוללת ליתיום (זהה לסוללות של הסלולרי) ובזו אין סימנים כאלה למרות שאני מטעין את הפלאפון בתדירות גבוהה כמו הנגן.

נדב8

New member
אל תשווה

פלאפון לנגן מוסיקה...האחד נמצא בתרדמת רוב הזמן, והשני ברוב זמן הפעילות שלו מוציא מתח של סאונד ומפעיל הארד דיסק... אופי השימוש בסוללה שונה אצל שתי הנגנים. זה בעיה רק בסוללה? איפה עוד יכול ליהיות בעיה אם לא בסוללה? אני לא חושב שאפשר למצוא סוללות למכשיר הזה בארץ...ובחול הן עולות משהו כמו 40 דולר...

Dharmashetra

New member
כמו שאמרתי

למצוא סוללה זו לא הבעיה... באמת שסוללה של פלאפון זהה לחלוטין. אם זאת הבעיה, אני אנסה למצוא לסוללה תחליף.

למעלה