עזרה...

נמאס...

New member
עזרה...

אתם יודעים מה? אפשר להגיד שהדיכאון הזה יעבור ואולי הוא באמת יעבור, אבל השאלה היא: מתי??? אתם מבינים אני לבד. אין לי משפחה מבינה ואוהבת,אתם יכולים להגיד שאני אדבר איתם אבל לדבר איתם זה כמו לדבר אם הקיר, אבל תגובה תהיה מהקיר יותר מוקדם מאשר מההורים שלי. גם איו לי חברות טובות. לפני כמה ימים חשבתי שאולי בשבילם זה חברות טובה ואני סתם מגזימה במושג. למשל לפני כמה שבועות הלכתי עם חברה לקולנוע ונוספו עוד שני בנים ובת. אז אפילו שככה, בביה"ס אני מדברת איתם הרגשתי שאני "הגלגל החמישי" כלומר לא שייכת. אפילו סבה וסבתא שלי מעדיפים את אח שלי, ואני לא סתם אומרת, פשוט הם לא מסתירים את זה. ובבית... כל יום אני יושבת בבית לבד, אני עושה את כל עבודות הבית אבל כשההורים באים הם ישר מתחילים לצעוק אלי שכאילו לא עשיתי את זה ואת זה. בקיצור זה נורא מעצבן. אתם בטח חושבים שאני סתם מעצבנת ואולי זה נכון. כלומר למי בכלל אכפת מה קורה לי. ואולי אני סתם מגזימה בכל הדברים האלה... אבל זה פשוט נורא מעצבן, כלומר עד מתי זה ימשך. ועוד בעיה קטנה זה שאני אפילו לא יודעת איך זה יכול להשתפר? טוב אז ביי ביי. וכמו שאומרים "אני עוד אחזור..." או שאולי לא. כי בפעם הבא בטח תהיה לי את אותה בעיה.

wildflower**

New member
אני..... ../images/Emo41.gif

אני חושבת שאת צריכה לדבר עם ההורים שלך על כל מה שמציק לך. ולגרום להם להתנהג כמו הורים ולא כמו קיר. ואם הם לא מגיבים לבעיות שלך..אז תכריחי אותם להגיב... כי אחרי הכול הם ההורים שלך!!!! ואני לא חושבת שאת סתם מתעצנת... בכלל אין דבר כזה "סתם". כל דבר שמציק לך את חייבת לפרוק אותו. {הלוואי שאני הייתי משתמשת בעצה של עצמי..} ואם את צריכה עזרה...אני כאן. אוהבת בר

feyDo

New member
בר אי אפשר לחייב ככה הורים!

הם עברו את גיל ה20 שלהם קשה להם כל כך להשתנות כבר....... ההורים שלי גם כאלה! בעצם לא ממש אבא שלי זה חצץ רק שהחצץ מקשיב ולומד מזה אבא שלי לא מסוגל לזה אפילו! 3 שעות דיברתי אם ההורים שלי על מה שהם עשו לי עד היום שבגלל זה אני כל כך מתעב אותם עברתי על כל הבעיות מעל 4 פעמיים ויום אחרי זה אתו הדבר.... אי אפשר לדבר אם ההורים! יש לעשות מה שאמרתי! לעשות משהו שימשוך את ההורים שלה אליה! זה לא לדבר איתם זה חבל על הזמן הזה! זה לא עובד ככה! ולא יצליח בכלל! פשוט לא אפשרי! אז בר תביני לבד את הדרך השניה.....וכנסי לאי סי כבר לפני יום חמישי בבקשה

wildflower**

New member
להרגע..... ../images/Emo13.gif

אין לי מושג איך קוראים לך....אבל תירגע:) כל אחד וההורים שלו... יש הורים שאפשר לדבר איתם על כל דבר והם יקשיבו לכל מילה שתוציא מהפה.. ויש הורים שלא...... ההורים שלי גם עושים לי דברים מגעילים לפעמים {שאתה אפילו לא מתאר לעצמך} ונייסתי גם את הדרך שלך... לא דיברתי איתם כמה שבועות..ובאמת הם חזרו אליי..{בדמעות אם אפשר לציין} כדי להבין מה הם עשו לי שאני מתנהגת ככה אליהם. והייתה תקוםה שבמקום לא לדבר איתם...כן דיברתי איתם... והסדרנו את כל העניין...... ותיכנס כבר לאייסיייייייייייייייייייייי:))))))))))))))))) אוהבת:)))))))){תתפלא...} בר

feyDo

New member
אולי לא כל ההורים.......

תלוי מה הגיל שלהם גם..... אבל יש הורים שלא יכולים להשתנות בכלל! והרבה כאלה....והם אומרים את זה.... אישית אני בכלל לא מדבר איתם..... ההורים שלי תמיד מקשיבים לי אבל לא קולטים את הדברים!!!! זו בעיה מאוד קשה..........שלהם! ואם הסדרת את כל העיניין אז מה כן הבעיה שלך?????

feyDo

New member
אז בר ספרי לי מה כן הבעיה שלך??

אני חדש כאן ככה שאותך אני לא מכיר בכלל כנראה.... ולא יודע עליך כלום חוץ ממה שסיפרת.... אז מה כן הבעיה שלך?

feyDo

New member
אולי תשברי את הקרח סוף סוף?

אולי אני יהיה ראשון לדעת עליך יותר? אולי תחשבי על זה שכאן את יכולה לקבל יותר עזרה מהסביבה שלך.. אולי תחשבי אחרת? אולי תספרי יותר דברים כדי שיוכלו לעזור לך יותר? אולי ואולי ואולי לספתא היו גלגלים אז היא איתה נוסעת מכאן.. אבל כרגע אין לה! אז יקירתי קדימה סימי גלגלים בשבילך ולא לאחרים וספרי

feyDo

New member
את לא היחידה בזה.......

מי שלא תיהי אני גם במצבך ואולי אף הרבה יותר גרוע........ בעצם כמעט בטוח שיותר גרוע.... אבל את לא היחידה.... אל תנסי לדבר אם מישהו לגבי זה........ פשוט שימי פס על ההורים שלך...... ץעשי בכוונה דברים שהם לא מוכנים שימישו לב אליך!

לא מעצבנת.! סובלת.

חמודה.... את תמיד יכולה לדבר איתנו!!! ואני ישמח לדבר איתך באייסי. גלית

לך חמודה

יש אנשים עם אופי שונה, וזה מה שגורם לקירבה או ריחוק, בקשר להורים,אני מבינה אותך יש הורים שהם קצת קשים, אבל בכל זאת הם הורים שלך תנסי ךדבר איתם כמו בוגרת לשאול אותם מה מפריע להם. ומה מפריע לך. כי זה יכול לעזור,ואם לא פשוט כמו שאומרים לעשות את שלך,להימנע מוויכוח איתם לחיות את החיים שלך בכייף, בי"ס חבים חברות בילויים, חברויות נוצרות בספונטניות, תהיי את ,תצחקי תהני אנשים ייראו זאת מבחוץ ויתקרבו אלייך, כל הבעיה נפתרת אחת יותר מהר אחת פחות מהר אבל תני לזמן לעשות את שלו, תחייכי חמודה והעולם יחייך אלייך,, ותמיד תמיד כולנו פה, ואם תירצי לדבר אני פה בשבילך ענת

למעלה