עזרה!

dj kobkob

New member
עזרה!

כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות ציוד אני יודע שאני אקנה יש לי כסף אבל יש לי בעייה באיזה מיקסר לבחור אין מצב לdjm600 זה עדיין בגדר חלום חח חשבתי על ברינגר vmx300 או vmx200 אני לא יודע מה יותר טוב אשמח אם תעזרו כמו תמיד בתודה קובי

Sunlight Theory

New member
DJM-600 כבר מזמן לא חלום

אמנם ה-DJM-600 הוא מיקסר מעולה . נוח מאוד לשימוש , מכיל מעט אפקטים שימושיים וסאמפלר , בעל 4 ערוצי מיקס , ובעל איכות סבירה (איכות סאונד מעט נמוכה , עמידות סבירה , אמינות טובה) . אך חלום הוא לא . חלומות אמיתיים הם Urei 1620LE , Allen & Heath Xone:V6 / Xone:S6 , Xone:92 ועוד... ואם כבר פיוניר , אז ה-DJM-1000 למיקסים וה-DJM-909 לפטפוניזם ויצירתיות . לגבי ה-Behringer VMX . הייתרונות הבולטים של ה-300 על פני ה-200 הם : - ערוץ מיקס \ מיקרופון נוסף . - מערכת אוזניות מתקדמת יותר שבניגוד ל-200 מאפשרת לשמוע את המאסטר באוזניות (א. בלי זה, לא ניתן למקסס באוזניות וחובה להשתמש במערכת הגברה חיצונית, מה שמבטל את האפשרות שלך להתאמן בשעות הלילה והמנוחה , ב. לעתים האפשרות למקסס באוזניות יכולה להציל אותך במקומות בעלי אקוסטיקה \ תנאי שמיעה גרועים) ולאזן את העוצמה בין המאסטר לבין הערוצים שב-CUE באמצעות כפתור-סיבובי (מה שמקל מאוד , בעיקר בשלבי התחלת הדרך) . 2 אלו סיבות מספקות על מנת לחסוך מעט יותר ולהשקיע ב-VMX300 .

למעלה