עזרה!

המצאיות

New member
עזרה!

אני עוד מעט בן 14 ואני מאוהב קשות (ואני ממש מתכוון לזה) בחברה שלי לקח לי שנה של ניסיונות עד שהיא הסכימה שניהיה חברים זאת החברות הראשונה שלה והיא קצת ביישנית כשאני מסתכל עליה ישר בא לי לחבק אותה או ללטף אותה או מה שלא יהיה אנחנו חברים כבר כמה ימים ומחר אנחנו הולכים לסרט אם למישהו יש איזשהי עצה איך לחבק אותה או משהו דומה בלי שתרתע או תבהל מה שאני יודע שיש הרבה סיכויים שיקרה. אני ישמח אם תענו מהר כי אני ממש צריך את זה. תודה יונתן

המצאיות

New member
טוב...

אף אחד לא עונה לי אני מניח שאני יצטרך לחבק אותה בדרכי שלי או להלחם בדחפים המוזרים שלי אני הולך לישון בכל מקרה מחר אני אבדוק פעם אחרונה אם יש הצעות לילה טוב!!!

לך חמוד.....

קודם כל זה כייף להיות מאוהבים ומאחלת לך המון בהצלחה..... ורואים ממה שכתבת שאתה מתחשב אז פשוט תשים לב מתי היא מרגישה נוח איתך מתי היא מרגישה כייף איתך.... ובספונטניות, אחרי יציאה,כשתחזרו הביתה, תחבק אותה, ושוב בהצלחה.... חוקרת

איזה חמוד . . . .

אנשים פה מדברים על זיונים וירידות והוא לא יודע איף לחבק אותה, ממש חמוד . . . . באמת רואים שאכפת לך ממנה וזה דבר חשוב מאוד, בשלב הזה של חיבוק אין לי כ"כ מה לייעץ לך אבל עצתי לעתיד היא לדבר, וכל פעם שתעשה משהו שמפריע לה או לא נח לה וכו פשוט שתגיד לך וזהו DJ made in israel

המצאיות

New member
זה לא שאני לא יודע לחבק...

גבר הייתה לי חברה שהיחסים כבר נגררו למצבים יותר מתקדמים זאת פשוט הילדה הראשונה שאני באמת כל כך אוהב...הכל משתנה במצבים כאלה

למעלה