עזרה...

עזרה...

יש לי כרגע גישה להורדה מאד מאד מהירה (למשך במשך שעתיים) רק שאני לא יודע מה להוריד... אנא שרשרו לכאן שמות של דברים שווים להורדה תודה מראש

DDN

New member
זה שיש לך פס רחב מאוד לא אומר. . ..

אני הייתי מוריד (בסדר זה): פרקים של: VOYAGER (לא יצא לי לראות) זינוק לאתמול (אם הייתי מוצא) DEEP SPACE NINE אבודים (אם לא היו לי את כולם) עקרות בית נואשות (כנ"ל) אנדורמדה עונות 1 ו5 (כנ"ל) אוסף האלבומים של פינק פלויד (חציו יש לי כבר קנוי, השאר בדרך) סמולוויל

thorondor

New member
פיירפליי.

בנות גילמור עונות 1-5 ה-4400, שתי העונות. כל סרט של טים ברטון שאתה יכול למצוא.

Dooritos

New member
אוי בנות גילמור.. מרוץ לאתמול.. אחח

מתה על הסדרות האלה

DDN

New member
אם ככה:

חתונת הרפאים של טים ברטון צ'ארלי ומפעל השוקולד שר הטבעות - גירסאות מורחבות

thorondor

New member
צ'רלי והשוקולדה *המקורי*.

החדש חמוד, אבל הישן קלאסי. ושכחת את The nightmare before christmas.

your last hope for good thingis are

Bab5ylon CowBoy Bebop Oz Sopranos The shield Trigun Evangelion Hellsing Final Fantasy 10 (i want it wnad there is to many discs) And that's all folks

המ..

חזרה לעתיד 1,2,3 שמש ניצחית בראש צלול. שרק (אם עוד לא ראית >>;) תפוס אותי אם תוכל. שודדי הקאריביים (ככה קראו לזה?
) אם יבואו עוד רעיונות אני אכתוב

Vegetable Salad

New member
כמון ש... ../images/Emo42.gif

ילדות רעות על לינדזי לוהאן -יזכיר לך את עצמך במקצת... נרניה -פשוט סרט מושלם. כל הסדרה של הארי פוטר -אין מה להסביר. השמועה אומרת ש... -כי ג'ניפר אניסטון משחקת שם. רק ידידים -שוב, נורא יזכיר לך את עצמך. עד שהמשפחה תפריד בינינו -הסרט של שרה אחרי סקס והעיר, שום דבר רע לא יכול לצאת מזה. ועוד סרטים רצים -צ'יקן ליטל, חתונת הרפאים, זוג משמים, צ'רלי בממלכת השוקולד וקינג קונג.

למעלה