עזרה!!

shigaoni

New member
עזרה!!

בקשר ליאסה (לא'דעת איפה באים הגרשיים חח).. אז אני רוצה להתקבל ואני עושה את המבחן ב20 לינואר מי עשה פה את המבחן ויכול להגיד לי פחות או יותר מה יש שם? תודה מראש
(אגב ראיתי שיש על זה שירשור למטה אבל אין שם ממש מה שאני רוצה לדעת וגם אני לא חושבת שיראו ממש את ההודעה שם..)

shigaoni

New member
ואני רוצה להתקבל למגמת מוסיקה=)

אם זה משנה משהו במבחנים עצמם

Theherod

New member
זה לא משנה

אגב, זה יאס"א (Israel Art and Science Academy או משהו כזה). המבחן עצמו דומה להדסה.

Theherod

New member
נ.ב.

איך תעשה אותם בעשרים בינואר? עד כמה שאני יודע אין מועד ב'.

shigaoni

New member
זהו שיש

ומה זה דומה להדסה? השאלות שלי הם יותר: על איזה נושאים נבחנת במת'? מה היה באנגלית? (חיבור? זמנים? משפטים? אנסין?) מה היה בערך באוצר מילים לא הבנתי מה זה.. ומבחן רייבן אני יודעת שהיה אבל מה זההיה בדיוק? צורות כזה?

shigaoni

New member
מישהו?! זה נור חשוב לי אם מישהו

יודע אז בקשה שיגיד לי משהו..

Vegetable Salad

New member
אז ככה ../images/Emo42.gif

בהתחלה יש מבחן על אוצר מילים, יש מילים פשוטות מאוד ויש מילים בשפה קצת יותר גבוהה. אחר כך יש מבחן במתמטיקה של 70 דק', הוא דיי פשוט, אבל כדאי לפני זה ללמוד משפטי הוכחה של משולשים ובפיסיקה לחזור על הקטע של מהירות והשוואה והכל. אחר כך יש שני מבחנים בצורות, אחד זה שיש חמש צורות בכל שורה, וצריך להגיד איזה שתיים הן יוצאות דופן -דוגמא פשוטה במיוחד, שלושה סוגים של עיגולים, משולש וריבוע. המבחן השני בצורות הוא של רייבן, אם עשית כבר פסיכוטכני אז כבר עשית את רוב הרייבן -ובכל זאת במבחן המטריצות של רייבן שבו יש 8 צורות, וצריך להגיד מה הצורה ה-9 וזה מסודר בצורה מיוחדת של רוחב שלוש משבצות ואורך שלוש משבצות. יש מבחן בהבנת הנקרא -שנותנים טקסט ואחר כך יש שאלות וצריך לענות , זה באמת לא קשה. בגלל שמתכננים לפתוח את כל החלק של מדעי הרוח אז יש קטע שנותנים טקסט וצריך לענות עליו להגיד מה הטענה ומה דעתך, ואחר כך לכתוב חיבור. בסוף יש שאלון ארוך ומייגע על מה אתה ואיך אתה קשור למגמות שאתה רוצה.

shigaoni

New member
וואווו ממש עזרתי לי!!

אוקי עוד קצת שאלות.. (מצטערת
) 1. מה היה בחלק של האנגלית? 2. לא למדתי פיזיקה יש משהו שאני צריכה לחזור עליו:-O? 3. על מה החיבור? באיזה שפה?

UnderTown

New member
לא היה חלק של אנגלית

וזה ממש לא טוב, כי אנגלית זה הדבר היחיד שאני טוב בו ממקצועות בית ספר.

Vegetable Salad

New member
אממ ../images/Emo42.gif

בקשר לפיזיקה צריך לדעת נניח נותנים נתון מרחק בין שתי ערים, משאית יוצאת במהירות כזו ואוטובוס במהירות כזו, מתי הם יפגשו ובאיזה מרחק המרחק בינהם יהיה. החיבור בעברית כמובן.

shigaoni

New member
ובטוח שאין באנגלית?

ויש דרך ללמו את זה לבד? אני בחיים לא למדתי דברים כאלה

Vegetable Salad

New member
פשוט אל תעני XD ../images/Emo42.gif

הם מודעים לזה שיש בתי ספר שמפגרים בחומר, אני מקווה, בטח למי שלא הלך לו יעשו סדנה בקיץ או משו' כזה... כי אני שכחתי את המשפטי חפיפה ואת ההשוואת כוחות, אבל אני יודעת את זה בתכל'ס...

למעלה