עזרה

אירה65

New member
עזרה

אולי מישהי יכולה לעזור לי ולתת הוראות כיצד לסרוג את השאל/צעיף הזה.

HollyGolightly

New member
את מתכוונת לתרגום?

כי אם את מבינה הוראות באנגלית הן נמצאות בתוך הקישור שהבאת.

אירה65

New member
אני חושבת

יודעת אנגלית מצויין אבל לא מבינה מה לעשות. לסרוג ימין שמאל, מתי להוסיף/להוריד עיניים. לא מבינה. אולי תרגום לכל הסימנים יעזור לי.

HollyGolightly

New member
הנה תרגום הקיצורים בדוגמא הזאת

אבל they don't make much sense to me בדוגמא הספציפית הזאת. בגלל זה אולי כדאי שתפני לגוגי ליפשיץ. אז הנה תרגום הקיצורים: העלי עיניים=co=cast on צבע ראשי=mc=main colour צבע נגדי=cc=contrasging colour סרגי בימין=k=knit סרגי בשמאל=p=putl סרגי 2 ימין=k2=knit two עין=st=stitch עיניים=sts=stitches סגרי=bo=bind off סרגי ימין בשני הצדדים (ואז נראה כאילו שזה הכל שמאל= garter stitch מקווה שכיסיתי את הכל. את הסוגריים אינני מבינה. נראה לי מוזר שכתוב (3) k2 . האם זה אומר לסרוג 2 עיניים 3 פעמים? כי אם הכוונה היא לסרוג 2 עיניים ביחד הקיצור הוא: k2tog=knit 2 together ואז היה צריך להיות כתוב: (3) k2tog בגלל זה וגם בגלל שיש כמה הוראות שנראות לי שמתנגשות אחת בשניה, נראה לי שעדיף לחכות לגוגי או לפנות אליה. בהצלחה רבה

HollyGolightly

New member
ועוד משה:

מה שנמצא בין שתי כוכביות *whatever* = באופן חוזר על עצמו. אבל שוב - יש דברים שלי לפחות נראים מוזרים בהוראות האלה. הלוואי שתצליחי לפענח. אם לא - יש גוגי בשטח.

PizzaPotter

New member
ואם כבר מתרגמים...

איך אומרים סריגת שמאל (ב-2 מסרגות כמובן...) באנגלית? והאם יש טבלה או משהו דומה שמתרגם מושגים ב-2 מסרגות מעברית לאנגלית? תודה!

הנה תרגום -

המידות לפני הסוגריים הן ל-small/medium, בתוך הסוגריים ל- large/xl העלי 66 (81) עיניים בצבע הראשי. שורות 1-3: ימין שורה 4 בצבע שני: שמאל, השתמשי בשני חוטים יחד 5 בצבע שני: ימין 6: בצבע הראשי: ימין 7 בצבע ראשי: שמאל שורת הוספת עיניים ראשונה: 1 (2) ימין, הוסיפי עין בעין הבאה, *2 ימין (3 ימין), הוסיפי עין בעין הבאה* עד לעין (2 עיניים) האחרונות, ימין. צריכות להיות 88 (106) עיניים. המשיכי בשורה ימין שורה שמאל (ימין בצד הנכון, שמאל בצד ההפוך) עד שהקטע של הצבע הראשי באורך 3.5" (שזה 8.90 ס"מ) משורות הצבע השני האחרונה. סיימי בשורת שמאל. סרגי 2 שורות בצבע השני, כמו קודם, ואז 2 שורות בצבע הראשי בשורה ימין שורה שמאל. שורת הוספת עיניים שניה: 1 ימין (2 ימין), הוסיפי עין בעין הבאה, *3 ימין (3 ימין), הוסיפי עין בעין הבאה* עד ל-2 (2) העיניים האחרונות, ימין עד הסוף. אמורות להיות 110 (126) עיניים. המשיכי בשורה ימין שורה שמאל (ימין בצד הנכון, שמאל בצד ההפוך) עד שהקטע של הצבע הראשי באורך 3.5" (שזה 8.90 ס"מ) משורות הצבע השני האחרונה. סיימי בשורת שמאל. סרגי 2 שורות בצבע השני, כמו קודם, ואז 2 שורות בצבע הראשי בשורה ימין שורה שמאל. שורות הוספת עיניים שלישית: 2 ימין (3 ימין), העלי עין בעין הבאה, *4ימין (6 ימין), הוסיפי עין בעין הבאה* עד 2 (3) עיניים אחרונות, ימין עד הסוף. אמורות להיות 132 (144) עיניים. המשיכי בשורה ימין שורה שמאל (ימין בצד הנכון, שמאל בצד ההפוך) עד שהקטע של הצבע הראשי באורך 3.5" (שזה 8.90 ס"מ) משורות הצבע השני האחרונה. סיימי בשורת שמאל. סרגי 2 שורות בצבע שני, 2 שורות בצבע ראשי, 2 שורות בצבע שני. סגרי עיניים באופן רופף עם צבע שני. קשירה: כשצד ימין פונה אליך, העלי וסרגי ימין 36 עיניים לאורך הקצה הקדמי. שורה אחת ימין. המשיכי בכל השורות ימין, כשאת מורידה 1 עין בכל צד בכל שורה עד שנותרות 10 עיניים. המשיכי בכל השורות ימין על עיניים אלה עד לאורך 12" (שזה 30.50 ס"מ). סגרי. סרגי באותה דרך את צד ב'.

נראה לי שכדאי לשים במאמרים

אלה בדיוק הבעיות שאני נתקלת בהן, ואני בטוחה שעוד הרבה אחרות. והמון המון תודה!

למעלה