עזרה...

epitaph

New member
עזרה...

אז ככה,לפני שבוע בערך קניתי את דיסק הבלוז הראשון שלי,של B. B. King (בחרתי דווקא אותו כי אני כבר הכרתי את השם בגלל שיש לו שיר ביחד עם ג´ימי הנדריקס וגם עם טרייסי צ´פמן).בכול מקרה אהבתי את הדיסק ששמו Why I Sing the Blues.עכשיו,הייתי מעוניין אם במטותא ממכם תוכלו להמליץ לי על דיסק בלוז טוב (או שיותר נכון לומר שאתם הכי אוהבים). כמו כן אם תוכלו גם להמליץ על דיסק של ג´אז לאדם שרוצה להכיר את הסגנון אבל לא שמע אי פעם דיסקים של ג´אז (ייתכן ששמעתי שירים פה ושם אבל לא דיסק שלם). תודה מראש.

epitaph

New member
אה...שכחתי...

אם אפשר אז שההמלצות יהיו על דיסקים שקל למצוא אותם,שיהיו בערך בכל טאואר רקורדס או חנות דיסקים מוכרת. ושוב,תודה מראש.

Zed off

New member
מי שנחמד אלי אני נחמד אליו!

(ואפי יודע על מה אני מדבר...) אני ממליץ לך על שני דיסקים... Alvin Lee & Ten Years After - Pure Blues ותוריד שיר לדוגמה מהדיסק הזה "The Bluest Blues" שיר שאני חושב שהוא מאוד יפה... תנסה גם את Gary Moore - Still Got the Blues ושיר לדוגמה מהדיסק הזה הוא כמו השם של הדיסק עצמו, גם שיר מאוד מאוד יפה לדעתי למרות שבכנות היום אני כבר לא שומע את הדברים האלה ואת הז´אנר הזה כלכך, אני עדיין חושב שיש בו דברים טובים(כמו הדברים שהמלצתי לך עליהם) תגיד לי מה אתה חושב על שני השירים שאמרתי לך עליהם... Z...

V.W

New member
משתתף בהמלצה לדיסק של

אלווין לי גארי מור לא שמעתי מספיק כדי לדעת

yoss!

New member
זד אוף ואיך אתה עם זאפה?

לצערי כשהתחתנתי הוא כבר היה חולה ולא יכול היה להגיע לנגן.

Zed off

New member
זאפה חתונות??? על מה אתה מדבר?!?

זאפה הוא אחד המלחינים הגדולים של המאה ה20!!! הבן אדם הזה גם גיטריסט חצי וירטואוז, וגם יצירתי ומקורי בצורה מדהימה! שלא נדבר שאחד האומנים האהובים עלי(steve vai) רוב החומר שלו הושפע ממנו... זאפה הוא אומן גדול, ולהחשיב אותו לג´אז חתונות זאת בורות מוחלטת!

funkbass

New member
מה לא הבנת

אנשים פה כותבים על מוזיקאים ... אתה כותב חתונות....(למרות שאתה לא מכיר) ...... מנסים להוציא ממך משהו ... אתה נתקע על 2 שמות בודדים שאתה מכיר ומתעקש להגיד שכל מה שהוזכר פה זה ג´אז חתונות!! ואז משהו מגיב (בציניות) על זאפה שהוא ג´אז חתונות ... אתה אומר שזה בורות להגיד דבר כזה ... כשאתה כותב על מוזיקה (שאתה לא מכיר) "חתונות" זה בסדר .. מישהו אחר כותב... אז זה בורות!!!!

Zed off

New member
צודק...אני מתנצל...

אגב...מישהו פה אוהב לחם בננה? אני מת על זה!

למעלה