עזרה למישהו במקרה יש את הקאבר של KT TUNSTALL ל FAKE PLASTIC TREES? תודה מראש.
S snowtiger17 New member 24/4/06 #1 עזרה למישהו במקרה יש את הקאבר של KT TUNSTALL ל FAKE PLASTIC TREES? תודה מראש.
K kittycatbone New member 24/4/06 #2 יש לי קאבר של טראביס לשיר חח שמן הסתם לא ביקשת אבל סתם רציתי לידע במקרה שזה יעניין אותך או מישהו
S snowtiger17 New member 24/4/06 #3 חח אני פשוט ממש בקטע של KT TUNSTALL כרגע... אבל תודה... אגב, נראה לי שאני מכיר אותך.. את זוכרת את ליאת מרעננה? חח
חח אני פשוט ממש בקטע של KT TUNSTALL כרגע... אבל תודה... אגב, נראה לי שאני מכיר אותך.. את זוכרת את ליאת מרעננה? חח
K kittycatbone New member 24/4/06 #4 הו גוד../images/Emo2.gif כן, אני זוכרת אותה כל כך הרבה זמן שלא דיברנו אבל מאיפה אתה מכיר אותי??? ומה אתה קשור אליה? [מסרים ]
הו גוד../images/Emo2.gif כן, אני זוכרת אותה כל כך הרבה זמן שלא דיברנו אבל מאיפה אתה מכיר אותי??? ומה אתה קשור אליה? [מסרים ]
S snowtiger17 New member 24/4/06 #5 חיחי יש לי אותך באייסיקיו.. כבר שנים אני החבר הכי טוב שלה.. אם את זוכרת
K kittycatbone New member 24/4/06 #6 או גוד, זה פשוט ..מצחיק יש לך אולי מסנג'ר? זה יהיה ממש נחמד [email protected]
L Latisia New member 25/4/06 #7 צירפתי אותך! (= מותר לי נכון? חחח סתם חשבתי שיהיה נחמד.. את הרי חברה של ליאב (= חחחח