עזרה

Jastar

New member
עזרה

איני יודעת אם כאן זה המקום הנכון אבל אנסה בכל זאת. בתמונה המצורפת יש שרשרת, עגיל, תליון ושני חרוזי מעיכה. איך אני מחברת קצה אחד של השרשרת לעגיל ולקצה השני את התליון? בקיצור איך אני יוצרת מכל זה עגיל? יש לי עוד מספר בלתי מוגבל של חישוקים, בסיגנון מה שיש על התליון. אין לי שום רעיון לחיבור ואני לא מכירה חומרים אחרים שיכולים לעזור לי בחיבור. תודה לכולם ומצטערת על האורך.

P u r p l e

New member
טבעות

זה כל מה שאת צריכה כדי לחבר את הכל. אם אין לך את יכולה לפתוח את הטבעת שבעגיל,להשחיל עליה את השרשרת ולסגור. בהצלחה

מ ש כ י ת

New member
הסבר

מה שאת צריכה בעצם זה 2 חוליות קטנות (כמו זו שבתליון) ושרשרת חוליות קטנה או לחילופין "מקל" כזה ממתכת, תפתחי את החוליות, בראשונה תשימי את השרשרת / מקל ואת התליון ותסגרי, בשניה תשימי את השרשרת / מקל ואת העיגול הקטן שבקצה העגיל ותסגרי גם, זהו.

coral chan

New member
מנסה לעזור.. ../images/Emo210.gif

עבדתי רק פעם אחת עם כזה סוג של שרשרת,וכשמנסים לקפל אותו זה קצת בלתי אפשרי..ונוצר עיגול ענקי,כי זה לא דבר גמיש. כשרציתי לחבר את זה למשהו,לקחתי חלק,שאין לי מושג איך קוראים לו אבל אנסה לתאר לך: הוא פיצי,מצד אחד יש לו לולאה,מהצד השני יש לו סוג של צדפה. את לוקחת קצה אחד של שרשרת,מכניסה אותה לתוך הצדפה דרך החור שיש בה,מושכת קצת,שמה חרוז מעיכה,מושכת בחזרה עד הסוף,וסוגרת את הצדפה על החרוז המעיכה שמעוך על השרשרת,וכך השרשרת לא יכולה לזוז לאף מקום. את הקצה השני-הלולאה,את מחברת ללולאה של העגיל. וכך יש לך שרשרת תלויה על העגיל. ואין לי דרך פתרון לתליון.. מקווה שעזרתי,אם זה בכלל מובן. ואם יש למישהי תמונה של החלקיק הזה,אז זהמ אוד יעזור

Jastar

New member
תודה לכולן

אבל... משכית, הרעיון שלך נהדר אך איך מחברים את הטבעות הנוספות לשרשרת? אגב, העגיל אמור לצאת בדיוק כמו בתרשים שלך. קורל חן, לחלק הזה קוראים צפרדע והוא טוב לחלק שמתחבר לעגיל בלבד אך לצערי אין לי אותו. אשמח לעוד הצעות. תודה.

P u r p l e

New member
תהליך עבודה

בעזרת שני פלאייר-שפיץ, פותחים קצת את הטבעת(פלאייר אחד מחזיק והשני פותח), משחילים את השרשרת על הטבעת וסוגרים. פשוט מאוד

Jastar

New member
אני מבינה

העניין הוא שהשרשרת כל כך דקה שאין להחוליות, אם היו, לא הייתי בבעיה כזאת. מכיוון שאין לה חוליות, אני לא יכולה להשחיל אותה לתוך טבעת והיא עבה מדי בשביל להכניס אותה פעמיים לחרוז מעיכה. זאת הבעיה. מקווה שבכל זאת יש לכן פיתרון. תודה

coral chan

New member
שמחתי לעזור ../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

טוב לדעת שלחלק הזה קוראים צפרדע..
(אגב,זה קורל צ'אן. צ'אן זה כינוי חיבה ביפנית.)

wildspirit

New member
אפשרות נוספת

את יכולה להשתמש גם במסתירי קשר. כאשר את משחילה בין החיבור של השרשרת לתליון העגיל את משחילה מסתיר קשר, חרוז מעיכה, מועכת וסוגרת את מסתיר הקשר ולו יש טבעת משלו ומשחילה בתליה של העגיל. ואת יכולה אותו הדבר לעשות גם למטה את מחברת הכל בעזרת טבעות חיבור

Jastar

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זה מסתיר קשר? האם זה נקרא גם צפרדע?

wildspirit

New member
כן נקרא גם צפרדע

הוא פשוט כשמו כן הוא - מסתיר את הקשר שאת עושה על החוט עם חרוז המעיכה

למעלה