עזרה

הקסם1

New member
עזרה

שלום לכולן יש לי מלא חרוזי צ'יפסים לאחר שניסיתי לעשות שרשרת ענפים והחוט שבו השתמשתי כנראה רך מדי כל פעם נשבר לי במקום אחר אז החלטתי לעשות מהחרוזים משהו אחר - למישהי יש רעיונות מה לעשות עם הצ'יפסים?? דבר נוסף אני לא זוכרת איפה אבל ראיתי דוגמא לשרשרת ספירלה שעשויה מחרוזי צינור ומונציות מישהי יכולה למצוא את התרשים ולהעלותו שוב? אני לא מוצאת את זה. תודה

ורדה 1

New member
אולי הבעיה היא בחרוזים? לפעמים הפתח של החורים חד מדי ואולי זה מה שגרם לחוט להישבר? בכל אופן, ראיתי אתמול חולצה ועליה תפורים באיזור המחשוף חרוזי צ'יפסים וונציות. נראה מקסים! זה מה שעלה לי כרגע...

יש לי שרשרת מדהימה מחרוזי צ'יפסים

קחי חוט כסף מצופה, שיהיה מספיק ארוך, קפלי לשניים והכניסי הסוגר. עכשיו השחילי על כל קצה חרוז צ'יפס :) וכעת השחילי את שני הקצוות בתוך חרוז ונציה קטן, או בינוני (לא להצליב, להכניס את שני הקצוות מאותו כיון. זה בסדר, אמורים לראות את החוט, בגלל זה השתמשנו בחוט כסף. וככה ממשיכים עד לאורך הרצוי... לא אמור להיות גדול מידי, זו שרשרת דיי קולרית :) מאוד מאוד יפה

אולי את מסובת יותר מידי

על החרוז ? לפעמים זה שובר את זה וגם לי זה קרה, צריך להשאיר קצת מרווח בין החרוז והסיבוב אם את מבינה את הכוונה שלי.

למעלה