עזרה

עזרה

רק כאן יולכו לעזור לי, חברי הפורום היקרים - מישהו זוכר שיר מאוד מאוד לא קשור לכלום ששמו בישראל היה crazy for you, ביצע אותו זמר שזה לא היה שירו היחיד... התקופה היא בערך אמצע שנות התשעים לכיוון תחילתם...

יש לי ! יש לי !

זה לא זמר אלא להקה בשם LET LOOSE (או משהו כזה) , והסולן מגיע לדרגת קול המשתווה לדוד ד´אור בימיו הגדולים. ואכן , זה לא היה שירם היחיד : אותה להקה(שמנתה 3 חברים) הוציאה עוד שיר בשם SEVENTEEN שהצליח אף הוא. שני השירים הגיעו לטופ 5 בבריטניה (וגם לפסגת המצעד של רשת ג´ , אם איני טועה). אם לזה התכוונת - תמיד שמח לעזור , אם לא- שמחתי להעמיס עליכם עוד שבב מידע על מיטב להקות העולם

KM-AIR

New member
Let Loose

ראשית, קרלוס סנטנה, סחטין על האנציקלופדיה המצעדית המהלכת. השיר crazy for you יצא לראשונה בשנת 1993 ונכשל לחלוטין, אבל אז הבנים היו מופע חימום של טייק ד´אט או משהו כזה, וב-1994 זה היה מקום ראשון (כי אני וכל בנות אנגליה רצנו לקנות את הסינגל)... עד היום זה אחד מהסינגלים המושמעים ביותר בביתי, בעיקב בגלל הבי-סיידים המצויינים שלו. אגב, אחרי "סבנטין" היו עוד שני סינגלים כושלים (מהסוג שרק אני קונה... אחרי הכל, מדובר פה בלהקת בנים שאינה "ווסטלייף" או "בקסטריט בויז") Best In Me, ו- Everybody Say Everybody Do.

למעלה