עזרה

intertemp

New member
עזרה

היי, חדש באזור. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי, אני מחפש איזהשהוא מדריך אקורדים לגיטרה, יש שירים שאני פשוט לא יודע איך עושים את האקורדים המוזרים שלהם (למשל C#5+ או F7+ , כמובן שהפלוסים מצאים מצד ימין). תודה מראש, נגן מתחיל, EK

sok777

New member
היי

יש כל מיני אתרים שמלמדים אקורדים.. הכוונה היא לאקורד פלוס או לadd?

intertemp

New member
??

אני לא ידוע, התחלתי לנגן על גיטרה לפני פחות משנה כי היה לי זמן פנוי בסוף הצבא ולמדתי ממישהו שגם רק התחיל ללמוד. אני משתמש בקובץ של Acrobat Reader שבכותרת שלו כתוב "ספר האקרודים הישראלי" ויש בו 639 שירים בעיברית ובאתר הנ"ל. פשוט יש הרבה אקורדים שרשומים בשירים אבל לא ברשימה של האקורדים שיש בתחילת החוברת והאתר לא ממש מציע מגוון רחב במיוחד.

sok777

New member
ממ..

תן תמונה של השירים הספציפיים.. חוץ מזה חפש בגוגל Chords או משהו כמו- Learning Chords
סער

sok777

New member
הו.. סליחה

ממ.. לא ראיתי את הלינק.. אממ... יכול להיות שהכוונה היא לFadd7 ואז זה פשוט הוספה של 7.. במקום F7, זה F עם תוספת של 7 ולא 7 במקום..

intertemp

New member
ללא נושא

הנה הדף השני של החוברת. אם תרצה שאני ישלח לך אותה תגיד לי. תודה מראש, EK

hagarshtar

New member
גם לי!הי הליה מה את עושה פה?../images/Emo118.gif

את יודעת שאחותך כל הזמן שולחת לי הודעות מהאיסיקיו שלך חחחח

longview

New member
בF7+ הכוונה היא לFmajor7

אאל"ט. זה אומר שצליל מס' 7 באקורד( בF זה מי במול) עולה בחצי טון כך שבF אתה צריך לנגן את האקורד + מי רגיל. מנגנים את זה כמו F בצורה הפשוטה ביותר רק שהפה במיתר התחתון (סריג ראשון) הופך למי. בקיצור:כל מה שאתה צריך לעשות זה לנגן F פשוט כשהמיתר התחתון פתוח.

intertemp

New member
:(

לצערי אני ממש לא ברמה כזאת של נגינה.לא למדתי תווים בגיטרה, לא היה לי זמן ללמוד ככה.אני מקווה שאני ימצא בהזדמנות זמן לעשות את זה.בכל מקרה, תודה רבה על ההסבר, עוד צעד קטן בדרך להבנת הנגינה בגיטרה :)

longview

New member
אז תקרא רק את השורה האחרונה

של ההודעה, כתבתי שם איך בתכלס צריך לנגן את זה.

למעלה