היי, חדש באזור. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי, אני מחפש איזהשהוא מדריך אקורדים לגיטרה, יש שירים שאני פשוט לא יודע איך עושים את האקורדים המוזרים שלהם (למשל C#5+ או F7+ , כמובן שהפלוסים מצאים מצד ימין). תודה מראש, נגן מתחיל, EK
אני לא ידוע, התחלתי לנגן על גיטרה לפני פחות משנה כי היה לי זמן פנוי בסוף הצבא ולמדתי ממישהו שגם רק התחיל ללמוד. אני משתמש בקובץ של Acrobat Reader שבכותרת שלו כתוב "ספר האקרודים הישראלי" ויש בו 639 שירים בעיברית ובאתר הנ"ל. פשוט יש הרבה אקורדים שרשומים בשירים אבל לא ברשימה של האקורדים שיש בתחילת החוברת והאתר לא ממש מציע מגוון רחב במיוחד.
אאל"ט. זה אומר שצליל מס' 7 באקורד( בF זה מי במול) עולה בחצי טון כך שבF אתה צריך לנגן את האקורד + מי רגיל. מנגנים את זה כמו F בצורה הפשוטה ביותר רק שהפה במיתר התחתון (סריג ראשון) הופך למי. בקיצור:כל מה שאתה צריך לעשות זה לנגן F פשוט כשהמיתר התחתון פתוח.
לצערי אני ממש לא ברמה כזאת של נגינה.לא למדתי תווים בגיטרה, לא היה לי זמן ללמוד ככה.אני מקווה שאני ימצא בהזדמנות זמן לעשות את זה.בכל מקרה, תודה רבה על ההסבר, עוד צעד קטן בדרך להבנת הנגינה בגיטרה