אז בבקשה אתה יכול להסביר לי מה זה לאגרים ולמה זה משמש ? ואני רוצה לקנות גלגלים של birdhouse זה טוב? ואם אתה יכול להמליץ לי על חנויות סקיטבורד באזור המרכז אני ממש אשמח כי ממש לא בא לי לקנות ממגה ספורט כי ראית את הסקייטבורדים שם ונסעתי עליהם והם חרא
לאגרים מוכנסים לתוך הגלגלים והם גורמים להם להסתובב על הצירים. birdhouse זה חרא. רק בגלל שטוני הוק נוסע בשבילם אנשים חושבים שהם חברה טובה. הם לא. ואם תחפש כמה עמודים אחורה תמצא לפחות 4 פעמים את הכתובת של לייטוויב, חנות בת"א.
אייך זה שאתה יודע מה חרא ומה לא? חוץ מהעובדה שמגה ספורט זה באמת חרא ואני יודע את זה מניסיון ויש לי צירים שבורים בשביל להוכיח את זה... זה יכול להיות דיי מצחיק עם טוני הוק צןבע ציורים של בירד האוס על הציוד "אלמנט" שלו
שיט אנשים רציניים... הייתה כאן הערה על זה ש בירד האוס גרועים אז חשבתי שזה יהיה דיי מצחיק עם טוני הוק בכלל לא רוכב על בירד האוס כי הם חרא... מה זה הרצינות הזו? רודני אתה מוחק? בבקשה ?
שלו זה כמו שאני יגיד שאלמנט שייכת לבאם מרג´רה ואדיו הם חברת נעליים. לטוני יש איזו חברה אבל אני בטוח ב 90% שזו לא ברד אוס ובל אני יודע שהוא מנסה לקדם את הסקט בעולם