עזרה

proof

New member
עזרה

היי אנשים רצית לשאול איזה גלגלים הכי כדאי לקנות כי שלי דפוקים ואני בקושי יכול לקפוץ אתם אפילו

StarMo

New member
מה הקשר בין הגלגלים לקפיצה?

אם אתה לא מצליח לקפוץ(ollie) אתה יכול להאשים רק את עצמך

proof

New member
אין מהירות

כי אין לי מהירות אז אני לא יכול לעשות כלום בגלל הגלגלים

StarMo

New member
הבנתי

אז תקנה גלגלים גדולים(34ממ, או משהו כזה) ולאגרים ABEC5

proof

New member
תראה אני מתחיל

אז בבקשה אתה יכול להסביר לי מה זה לאגרים ולמה זה משמש ? ואני רוצה לקנות גלגלים של birdhouse זה טוב? ואם אתה יכול להמליץ לי על חנויות סקיטבורד באזור המרכז אני ממש אשמח כי ממש לא בא לי לקנות ממגה ספורט כי ראית את הסקייטבורדים שם ונסעתי עליהם והם חרא

StarMo

New member
אז ככה

לאגרים מוכנסים לתוך הגלגלים והם גורמים להם להסתובב על הצירים. birdhouse זה חרא. רק בגלל שטוני הוק נוסע בשבילם אנשים חושבים שהם חברה טובה. הם לא. ואם תחפש כמה עמודים אחורה תמצא לפחות 4 פעמים את הכתובת של לייטוויב, חנות בת"א.

manic_subsidal

New member
אם אתה מתחיל אז

אייך זה שאתה יודע מה חרא ומה לא? חוץ מהעובדה שמגה ספורט זה באמת חרא ואני יודע את זה מניסיון ויש לי צירים שבורים בשביל להוכיח את זה... זה יכול להיות דיי מצחיק עם טוני הוק צןבע ציורים של בירד האוס על הציוד "אלמנט" שלו

StarMo

New member
מה?

אני לא מתחיל.. זה הבנאדם השני. ומה זה הקישקוש הזה על טוני הוק?

proof

New member
נראה לי שהוא התכוון ל...

הוא התכוון לזה שלטוני הוק אין birdhouse אלה אלמנט נראה לי , אז אם ככה על מה הוא רוכב על birdhouse או על אלמנט?

proof

New member
או ש...

הוא רק מפרסם birdhouse אבל נראה לי שראית אותו גולש על birdhouse באיזה תחרות אחת כי שהוא ניסה לעשות 900 אז ראו את הציור על הקרש

manic_subsidal

New member
wtf???

שיט אנשים רציניים... הייתה כאן הערה על זה ש בירד האוס גרועים אז חשבתי שזה יהיה דיי מצחיק עם טוני הוק בכלל לא רוכב על בירד האוס כי הם חרא... מה זה הרצינות הזו? רודני אתה מוחק? :) בבקשה ?

תגובה להודעה שברד אוס ...

היא החברה של טוני שמוק למי שכתב את זה אז אתה זיין שכל כי זו לא החברה שלו הם רק הספונסרים שלו יש הבדל גדול והחברה שלו היא hawk

badphish

New member
אנ חייב לציין שאתה פה טועה

הוק זה חברת נעליים ובגדים (לא רעה דווקא) ובירדהאוס זה חברת סקט ואני די בטוח שהוא הבעלים שלה

אין מצב אחי ברד אוס הם הספונסרים

שלו זה כמו שאני יגיד שאלמנט שייכת לבאם מרג´רה ואדיו הם חברת נעליים. לטוני יש איזו חברה אבל אני בטוח ב 90% שזו לא ברד אוס ובל אני יודע שהוא מנסה לקדם את הסקט בעולם

SkateBoy

New member
תקנה רק...

TOY MACHINE זה מה שיש לי ותאמין לי הם הכי טובים...

למעלה