עזרה!!!!!!!!

עזרה!!!!!!!!

אני רוצה להחיל לצייר קומיקס אבל אין לי מושג איזה דמות מיוחדת אני יכול לעשות או עלילה מעניינת תנו בבקשה רעיונות

green lantern

New member
תן כיוון מחשבה....

אני יכול לחפש בשבילך כמה מוכנים שניה... שם הקוד: Panther clew שם בעברית: טופר הפנתר מין: נ שמה האמיתי: פרופ´ אלכס ריינבוו גובה: 165 ס"מ משקל: 51 ק"ג שיער: שחור עיניים: כחולות כוחות: כאשר אלכס עונדת את תליון טופר הפנתר שלה היא מצמיחה פרווה, גופה מתקמרת , ציפורניה הופכות לתפרים, שיניה הופכות לניבים והיא מקבלת את כוחותיו של הפנתר: מהירות אדירה , קפיצות לגובה , חוש ריח מפותח ,חוש שמיעה מפותח, בנוסף יש לה גם טכנולוגיה מתקדמת. רקע: כשפרופ´ אלכס ריינבוו לארכאולוגיה אסייתית ביקרה בתאילנד , היא מצאה באחת מהעתיקות תליון עם טופר של חיה ולצד התליון היה כתוב: "זוהי ציפורנה של מסרנה אלת החוכמה ומלחמה, מי שילבש אותה יקבל את כוחו של הפנתר הקדוש", אלכס, שלא האמינה בסיפורי אגדות , לקחה את השרשרת למגוריה וענדה אותה ולפתע כוחות הפנתר הופיע ומאז היא לוחמת ברשע. אויבים ראשים: נחש הנגה, השד הכחול, פרופ´ מאניה וכוכב האופל.

Druyanizem

New member
הנה רעיון

Papet-cut man תמיד רציתי לעשות קומיקס כזה... אבל מכיוון שאני לא יודע לצייר... אני יביא לך את הרעיון PAPER-CUT MAN יש לו מן נייר ישר כזה שטבול בציאניד וככה הוא הורג אנשים תוך שניות

NuckBunnies

New member
במקום דמות

בוא נתחיל במסר. קומיקס צריך כיוון. מה אתה רוצה להגיד בקומיקס שלך? מה אתה רוצה להביע? אחרי זה תנסה לתפור על זה רעיון מסגרת. עזוב את הגיבור, תחפש את הקונפליקט - מה קורה בקומיקס, ולפי זה תתפור לאט לאט את המציאות בה הקומיקס יתרחש. והגיבור יתחיל ללבוש צורה בשלבים האלו. וככה תמשיך לחשוב. הרי מה שבאמת חשוב בספיידר מן זה לא שהוא יכול לטפס על קירות או לירות קורים, אלא המשפט של "עם כוח רב באה אחריות רבה". NuckBunnies

green lantern

New member
זה כבר תלוי

בסוג הדמות.... סגנון מרוול זה לבחור קונפליקט (אולי אני יבסס גיבור על קונפליקט... נראה) סגנון די סי זה פייפר קאט מן (חחח איזה שם) או פנתר קלאו.... (למרות שרשמתי את האישיות בגנון מרוולי) אבל אל תגזים עם הקונפליקט תראה מה קרה להאלק ... סתם יצור ירוק וחסר מוח ... אבל יש לו קונפליקט Green Lantern קונפליקט

למעלה