עזרה

da1boy

New member
עזרה

שלום, רציתי לדעת מה המחיר בארץ של הבוקס סט של כל האלבומים של לד זפלין(החבילה כוללת 10 דיסקים והיא בצבע שחור) ורציתי לדעת איפה ניתן להשיג אותה במחיר הכי זול... תודה,

AeroTom

New member
אם זה עדיין שם -

יש לך את זה בחנות "חוט המחט" שנמצאת בכיכר מסריק 19 בת"א. ב-550 ש"ח במצב מצויין, שזה מחיר טוב בשביל זה. חוץ מזה לא ראיתי את ה-Complete Studio Recordings הרבה זמן בחנויות בארץ. אני יודע שהיה את זה בטאוור בעזריאלי באיזה 700 ומשהו ש"ח. די יקר, אבל אולי עדיין שם.

da1boy

New member
תודה רבה!

אשמח אם עוד מישהו מכיר אז שיגיד לי..

Aeroguy

New member
אני חושב שעדיף לך לקנות בנפרד

אם אתה קונה את כל האלבומים בלי הקופסא עצמה יוצא לך הרבה יותר זול. את האלבומים 1-4, חדשים, אפשר לקנות בדיסק-סנטר שבדיזנגוף סנטר ב-40 ש"ח אחד. את Houses, Presence, In Through בערך ב-50, ואת הכפולים - Graffitti ו-The Song ב-100 עד 120 אחד. סה"כ, את כולם כחדשים אתה יכול לרכוש בערך ב-500-550 ש"ח.

AeroTom

New member
אבל יש לקחת בחשבון

שזה גם במצב ממש טוב לפי מה שראיתי, שככה שממש לא משנה היד-שניה. וגם יש את ה-Box היפה וגם שירי הבונוס שבתוך Coda שם... ככה שאם זה יוצא בערך אותו מחיר, אז ה-Box די שווה ככה.

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

Baby Come On Home Travelling Riverside Blues White Summer/Black Mountain Side Hey Hey What Can I Do שאת הראשון אפשר למצוא רק ב-Box Set 2, וה-3 האחרים ב-Box Set הראשון (Traveling גם ב-BBC Sessions, ו-Hey Hey גם בסינגל של Immigrant Song). פה הוסיפו את השירים האלה ביחד ל-Coda שם, כדי שממש יהווה את כל ההוצאות סטודיו השלמות עם השירים האלה גם, שלא יצאו באלבומי סטודיו.

microbe15

New member
חבל

חבל שהשירים האלה נכנסו רק להוצאות המיוחדות. לי "יש" את קודה עם כל השירים, ורציתי לקנות אותו, אבל בלי השירים האלה זה פחות כדאי.

AeroTom

New member
ממש לא פחות כדאי

אתה לא תוכל להשיג אותו לבד בגרסה שלו מה-Complete Recordings. ככה שלא מומלץ לחכות להזדמנות כזו או לוותר עליו בגלל על זה.

microbe15

New member
בטח שפחות כדאי

Hey Hey What Can I Do ו-Baby Come On Home הם שניים מהשירים הכי טובים בדיסק

AeroTom

New member
זה לא צריך למנוע ממך אבל לרכוש

את Coda. שיש בו דברים טובים בזכות עצמו. גם בלי שירי הבונוס האלה. יש לציין ש-2 השירים שהזכרת הם אכן משובחים. Hey Hey

microbe15

New member
אולי

אבל הוא בטח ירד בסדר העדיפויות שלי. אולי כשאני ממש ארצה להשלים את הדיסקוגרפיה

למעלה