עזרה...

karantinis

New member
עזרה...

אני מחפש את השיר אכוקאי של קזנג'ידיס,בביצוע המקורי[לא בהופעה]. וגם לא יזיקו כמה דיסקים עם הלהיטים של הגדולים:אנגלופולוס,קזנג'ידיס,דיוניסיו,גאבאלאס ו...... תודה רבה!!!

sony121

New member
קרדיניס ידידי לשיר קוראים Exo ap'ad

סליחה שאני פולשת לתחום של הידידים הכי טובים שלי,בכל הקשור לסטליוס קזנזידיס.....אבל .... השיר נקרא Exo ap'adiko ואתה יוכל למצוא אותו בכמה דיסקים של קזנזידיס...לא בLIVE ALLOTINES MOU EPOHES O STELIOS TRAGOUDAEI Sto glenti tis zois mas GIA PANTA No2 1952-1963 ויש נדמה לי עוד שניים שלושה דיסקים -שמצורף השיר הזה. **וחוץ מזה ....אחד שמבקש ....אנגלופולוס-קזנזידיס-דיוניסיו-וגאבלאס...אז פשוט מאוד יש לו הכל!!!!ואם אתה שומע את הזמרים האלו ודווקא האלו....אז אתה מאוד מאוד וותיק במוסיקה היוונית
. ומן הסתם ושלא במקרה .....ביקשת גאבלאס ולא דנטיס למשל

karantinis

New member
טוב אז ככה...

א-תודה רבה.
ב-בוקר טוב גם לך. ג-אלו הזמרים שאני אוהב במיוחד,אבל אני שומע גם את כל החדשים. ויש לי דיסקים שלהם אבל אני רוצה עוד... ד-איך את יכולה לעשות דבר כזה???לפלוש לתחום של החברים הכי טובים שלך????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה-"מאוד מאוד וותיק"-כולה 4 שנים[אבל אני חורש ומשקיע...] ו-דנטיס אחלה זמר. ז-חוששני שלא ממש משעמם לי...ואני בסך הכל רוצה להרחיב את "מאגר הדיסקים שלי". וד"א אני משגע את כולם בבית עם הבוזוקי,אבל אם את רוצה להצטרף לחבורת המשוגעים,תני את הסכמתך ואשתדל לשגע אותך... עד ש...

shukylu1948

New member
קזנזידיס

יש גם בדיסק וגם בוידאו.אמא שלו יושבת לידו בשידור חי ומול קהל

sony121

New member
בוקר טוב גם לך ידידי

חחחחחח נכון שמשעמם לך? אתה סתם עושה כאן מבחנים לכולם
יום טוב גם לך יאללה אני חוזרת לעבודה

למעלה