עזרה!

טוט

New member
עזרה!

שלום חברות פעם ראשונה שאני כאן. התרשמתי מהתמיכה החמה שלכן. זה מחמם את הלב. אולי תחשבו שאני אהבלה .אני בת 42. פתאום ירד לי האסימון שאוטוט.... אין לי בן זוג. כך שהאפשרות הראלית להריון היא הפריה מתורם. קשה לי להסתגל לרעיון, הוא קשה לי . אבל הרופא שדיברתי איתו הסביר לי שאם אני רוצה אני חייבת לנסות במיידי. אני בפאניקה. אני יודעת שאף אחד לא יכול לומר לי, ובכל זאת אולי יש למישהי מכן משהו, עצה, הפניה,... קצת מצטערת להפיל מין תיק מוזר שכזה. בתודה...

TWEETY =^.^=

New member
ממש לא תיק מוזר../images/Emo70.gif

אבל אף אחד לא תוכל להחליט עבורך, מה נכון לך. ההחלטה צריכה להיות שלך בלבד, מתוך התחושות והכמיהות הכי עמוקות שבאות מתוך תוכך. מה שבטוח - את צריכה למהר
כי לנו להבדיל מהגברים, יש שעון ביולוגי קצר מאוד. רובנו אכן פנו להפריה באמצעות תורם, וחלקנו מצאו בן זוג רק לקטע של הורות משותפת, ולשם כך חתמו חוזה מראש. לדעתי,,,אם את מרגישה שנושא ההורות בוער בעצמותיך, לכי על זה ועכשיו, כי הרבה זמן אין לך להתלבט, מעבר לזה שאם את מרגישה שאת רוצה אז אין לך למה להתלבט. מה שלא יהיה אני מאחלת לך המון בהצלחה, ומחכים לשמוע התפתחויות.

TWEETY =^.^=

New member
כתבה על ההתלבטות בלהיות חד הורית

לכל המתלבטים והמתלבטות, לכל החוששים והחוששות, לכל הפוחדים והפוחדות, לכל הרוצים והרוצות, לכל הכמהים והכמהות, אנא זיכרו,,,,,,אתם/ן לא לבד

הרמוניה

New member
זה באמת קשה כשהשעון הביולוגי

והשעון הפנימי לא מסוכרנים.... אולי אם תנסחי לעצמך-או אפילו לנו- את המחשבות שיש לך בעד או נגד זה יעזור לך קצת להבהיר לעצמך מה את רוצה וממה את חוששת. עוד משהו זה שנדמה לי ששאלו כאן בעבר על קבוצות תמיכה-לרוצות ומתלבטות ואם תעשי חיפוש אולי למצאי קבוצה כזו .... בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה הרמוניה

ליברה*

New member
הרופא שלך צודק../images/Emo70.gif שלחתי לך מסר אישי

תקראי ואם את רוצה לדסקס את זה יותר לעומק או בפירוט את יכולה לכתוב לי מסר או לאי מייל. אני לרשותך. ליברה

טוט

New member
תודה רבה על תשובותיכן, חברות../images/Emo39.gif

טוונטי, הרמוניה, ובייחוד לך ליברה על תשובתך האישית. וגם תודה רבה על הכתבה שצורפה. אני חושבת הרבה וגם נפגשתי עם פסיכולוגית שאני מכירה, אבל בסופו של דבר זה הדבר הכי אישי שנוגע ברצונות ובתפיסת הקיום במקום הכי פנימי... ושוב תודה רבה על התייחסותכן ותמיכתכן, להית´ וסופשבוע טוב לכולן!

טוט

New member
יש הקפאת ביציות בארץ?

בוקר טוב בנות, רציתי לשאול: מישהי יודעת על אפשרות להקפאת ביציות בארץ? אמנם רופא מומחה אמר לי בשבוע שעבר , שזאת אפשרות ניסויית בלבד בשלב זה, קיימת רק בחו"ל, ומצד שני רופאים אחדים בפורומים בענייני פוריות, אמרו שהענין כבר קיים בארץ, ואפילו היפנו אותי לאותה המחלקה של המומחה הנ"ל. היום בכתבה בידיעות אחרונות ("10 שאלות על בריאותך") שוב הזכירו הקפאת ביציות כטכניקה קיימת. אמנם עיתון זה לא מקור מוסמך, ובכל זאת. מישהי יודעת, שמעה?

TWEETY =^.^=

New member
לגבי הקפאת ביציות,,,

איני יודעת מהי הפרוצדורה לגבי זה בארץ, והאם החוק כבר עבר, אבל מי שיוכל לענות לך תשובה מהמנה זה: עמותת חן לפריון, מאחר והם נאבקו בכל הנושא של תרומת ביציות וכיו"ב. מעבר לכך אני מצרפת לך כתבה בנושא תרומת ביציות, וממנה תוכלי להגיע לשמות האנשים שמתמחים בנושא ושיוכלו לענות לך ולכוון אותך בהמשך דרכך.

א י נ ס

New member
מצאתי אותך!../images/Emo9.gif טוויטונת

אז פה את מסתובבת כל הימים... מה נשמע, מה חדש אצלך? טוויטונת, הכתבה על החוק באשר לתרומת ביציות מאוד חשובה. את יכולה להעביר גם לפורום פוריות? אין לי כח לאמץ את הקלווסה איך עושים. (הפרג שבאוזני סתם לי את המוח...) ביי ותודה אינס

למעלה