ואני בדדדדדדד נותרתיייייייי...... את לא פהההההההההההההההה....... את החלומות לקחת ליייייייי....... את לא פהההההההההה....... לא יכול אותך לשכוחחחחחח..... בליבי אבד הכוחחחחחח.... ואייייייין מנוווווווחחחחחחח....... חוווווווווולהה על השיררררררררר הזה.... רעות
יש לי את השירים, אך אני לא יודע להתאים אותם לשמם, מי שיוכל לעזור לי (משה?), אודה לו מאוד. 1. השיר נפתח במילים: "אם אתה לבד בבית ובאשה חושק גם היא חושדת אז אל תאמר שאתה לא מפחד לך לישון תקום בבוקר...." 2. "כשהערב אליי שוב מתקרב בעיניים עצובות מחפש אותך הכאב בתוכי לא עוזב שקולי שוב קורא לך..." 3.. " לה לה לה לה תני לי את הקצב הסוחף לה לה לה לה תני לי קצב לילה מטרף " 4. "עוד דמעה קטנה זולגת לה מלטף אני שיערך הרך אהבתי הגדולה שמורה רק לך רק אימרי ילדה שאני שלך" 5. "למה הוא הרס אהבתנו למה כחלום הייתה לשנינו הכל נגמר וכבר איננו" 6. "ביום בהיר אחד זה קרה פתאום חרב עליה עולמה שבאו וסיפרו שהוא הלך לעד הוא לא ישוב לנצח היא תישאר לבד" 7. "אם מתחשק לך לברוח מהצרות ליום אחד זה המקום כמו גן עדן בואי ונרד לחוף" 8. " עם עוד תקווה ואמונה שתעזור לי אלוהיי בגמעותיי סיפרתי הכל שתייה וסמים לקחו הכל" זהו! תודה מראש לעוזרים.
השבוע בדיוק השגתי את "תפילת חיי"- ואני חולה על השירים : "תפילת חיי" , "כמו פרפר" , די אמא אל תבכי" , ונו... ברח לי השם , "עוד דמעה קטנה שוב זולגת לך, מלטף אני שערך הרך..." . וכמו תמיד ליאור שיחק אותה!