עזרה... מי יכול להביא לי את רשימת "השירים האסורים" של אביב...ב'קשה
י ים רגשות משוגע New member 15/11/06 #2 'השירים האסורים' הוא שם של ספר המכיל מילים, אקורדים ותוים לשירים של אביב
G galush29 New member 15/11/06 #3 בספר הראשון יש מילים אקורדים וטאבים מאלבום אור הירח ועד המכתב ובספר השני מירח מלא עד ממנטו מורי
ד דנדי פלוצקי New member 15/11/06 #7 לא רק את... אני כבר תהיתי למה יש לו רק ספר אחד והוא קורא לו אביב גפן 2 אבל לפני איזה שבוע ראיתי את החלק הראשון!!!
לא רק את... אני כבר תהיתי למה יש לו רק ספר אחד והוא קורא לו אביב גפן 2 אבל לפני איזה שבוע ראיתי את החלק הראשון!!!
ד דנדי פלוצקי New member 16/11/06 #9 כלי זמר בקריית שמונה..עוזר לך?../images/Emo3.gif והוא גם היה קצת מלוכלך כזה.. אז זה לא כיף..חח
ד דנדי פלוצקי New member 17/11/06 #11 אין לי מושג... אולי בכלי זמר בדיזנגוף סנטר?? אני כנראה שם בשבת ראשון, אם אני אמצא אני אכתוב לך ואתה יודע בחנויות של מוזיקה וכאלה.. איפשהו צריך להיות, במיוחד אם היה את זה בקריית שמונה..
אין לי מושג... אולי בכלי זמר בדיזנגוף סנטר?? אני כנראה שם בשבת ראשון, אם אני אמצא אני אכתוב לך ואתה יודע בחנויות של מוזיקה וכאלה.. איפשהו צריך להיות, במיוחד אם היה את זה בקריית שמונה..
D danimili New member 17/11/06 #12 בכליזמר בדיזינגוף אין אני יודע שבחנויות של מוזיקה וכאלה אבל עד היום לא יצא לי לראות. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את "השירים האסורים 1"?
בכליזמר בדיזינגוף אין אני יודע שבחנויות של מוזיקה וכאלה אבל עד היום לא יצא לי לראות. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את "השירים האסורים 1"?