עזרה

smadarishli

New member
עזרה

אני מאמנת כבר תקופה מסוייימת ורציתי לדעת איך אחרים מאמנים, לדעת אם אתם לוקחים את זה למקום אחר, איך ולמה? אם יש מכם כאלו המתממללים את הפגישות שלהם ויכלולים להעביר אלי לקיראה, אני מאוד אשמח, לקרוא וללמוד מכם. בכל מקרה, אל תעבירו לי את שם המתאמן. תודה

פגיעה בפרטיות

לבקש לדעת איך אחרים עובדים ומאמנים זה מבורך. לבקש את תמלילי האימונים זה משהו אחר כיוון שאפילו בלי השם מה שנאמר באימון הוא אישי ואני חש שאני לי זכות לשתף אף אחד אחר מבלי אישור מפורש של המתאמן. בואו , עם כל הרצון ללמוד ולשתף , ניתן כבוד לאנשים ולא נפגע בפרטיות שלהם מבלי רשותם. תודה אור ואהבה אריק

bridges

New member
האם זה אפקטיוי?

תמלילים לאו דווקא מביעים את כל מה שקרה באימון. אני ממליץ להשתתף במחנות אימונים שניתנים במכללות לאימון. במחנה אימונים ניתן להתאמן ו/או לראות מהצד דרכי אימון שונים. דרך אחרת היא לקחת אימון. בנוסף אני רוצה לשתף לגבי משוב שמתאמן שלי נתן לי, תראי אם זה רלוונטי לגבייך: המשוב הראשוני היה שאני יכול לסטות מדי פעם מהמודל שעל-פיו אני עובד, לקפוץ קדימה במודל ולעבוד בשיטות אחרות. כשביקשתי פתח לפעולה הוא אמר לי: "תסמך על עצמך, שאתה מאמן טוב" רונן

דילמה אתית

מצד אחד - מקרי אימון המובאים כהמחשה, דוגמא או case studies ללמידה - הם כלי יעיל מאד ללמידה, הדרכה וצמיחה (אני עוסקת בהדרכת מאמנים ונעזרת במקרי אימון (מטושטשים ומוסווים כמובן) לצורך המחשה ודוגמאות מצד שני - הם עלולים ליצור פגיעה בפרטיות ולהוות עבירה על האתיקה שלנו כאנשי מקצוע. יש דרך לפתור את הדילמה. עושים את זה נפלא במקצועות טיפוליים וייעוציים. אפשר להביא את המקרה בטשטוש מוחלט של פרטים אישיים אפשר להביא את המקרה רק במפגשים 1X1 (סופרוויז'ן) או מפגשי הדרכה קבוצתיים סגורים אבל בהחלט לא מקובל לפרסם תמלילי אימון בפורומים מקצועיים הפתוחים לכל קורא. בהצלחה ענת

יוסקאי

New member
מקרי האימון באתר איק"א אכן

מובאים בטשטוש הפרטים המזהים,וכמובן בהסכמת המתאמנים.

למעלה