עזרה!!!

עזרה!!!

שלום אני ילד בן 14 והמורה שלי נתן לי לעשות עבודה לחופש הוא אמר לי שאני צריך להמליץ לו על מקדחה ביתית. לא חשוב איזה חברה הוא אמר לי שאני צריך להמלציץ לו על מקדחה טובה אים: מהירוית כוח וכו´ אנה עזרו לי תודה מראש לכול העונים!

pumpkin

New member
ללכת לראות בחנות

ילד שלום מעניין איזה שיעורים מעביר המורה ,ולענינו תלך ולחנות כלי עבודה לא בשעות עומס עם דף ועיפרון ותשאל את המוכר זו השיטה הכי טובה לעבודה. בעלה

זה מה..........

שהוא אמר ללכת לחנות אבל אין בסבבתי שאלתי אותו אים אפשר מהאינטרנט והוא אמר כן וחוץ מזה קוראים לי יוסי ואים כבר אז מישהו מוכן לתת לי את האתר בית של בוש?< תודה מראש

fireman

New member
קצת על הכלים של בוש

לבוש 2 סדרות מוצרים. סדרה ירוקה - שהיא מיועדת לשימוש ביתי סדרה כחולה - המיועדת לעבודה מקצועית את 2 סוגי הכלים תוכל למצוא ברשתות העשה זאת בעצמך כמו הום סנטר אייס וכדומה. בעיקרון אם המורה שלך מחפש מקדה בכדי לבצע בה עבודות מזדמנות כמו קידוחים בקירות בלוק מידי פעם או הברגות קטנות כדאי לקנות מקדחה מהסדרה הירוקה שהיא גם זולה יותר... בכדי שתוכל לקדוח בקירות ביעילות כדאי שתהיה כוללת פטישון להברגות צריך שהיא תהיה בעלת בורר מהירויות ואפשרות להחלפת כיוון הסיבוב של הפוטר. לי בבית בעיקרון יש את ה csb550re עד כמה שידוע לי הגדם הזה כבר לא נמכר היום ויש כמה דגמים מעל...זאת מקדחה דיי טובה לשימוש ביתי, לקידוחים מזדמנים ולעבודות הברגה....אם אתה רוצה לקדוח בבטון מזויין המקדחה הזאת ממש לא מתאימה אלא אם אתה רוצה לעמוד איזה 20 דקות בשביל לקדוח חור אחד, רוב הסיכויים שהמקדחה תתפגר לפני שתסיים. בנוסף למקדחה הזאת יש לי גם פטיש חציבה בבית (מהסדרה הכחולה) אני חולה כלי עבודה אז אל תקחו ממני דוגמא.... מדובר בפטיש EVS11 המאפשר עבודות קידוח מאומצות ובקטרים גדולים מאפשר נעילת הפוטר ב12 מצבים שונים לעבודת חציבה, מדובר במכשיר חזק מאוד המיועד לקידוחים קשים כמו שציינתי, לעבודות חציבה והריסה המכשיר מאפשר החלפת כלים מהירה...שיטה הנקראת SDS-MAX דבר בעל ייתרונות וחסרונות כאשר היתרון הבולט הוא החלפת מקדחים מהירה כאשר החיסרון הוא מחיר גבוה ועמידות נמוכה יחסית. אני בהחלט לא ממליץ למורה שלך על דבר כזה כי לא נראה לי שהוא מתכנן להרוס קירות עם המקדחה שלו וזאת בהחלט לא מקדחה אלא פטיש חציבה כדאי שתשאל אותו מה יהיו השימושים שלו עם המקדחה

מאגר

New member
בחירת מקדחה../images/Emo91.gif

ראשית אל את המורה שלך כמה הוא משתמש במקדחה ומה הוא הולך לקדוח בה כי לכל שימוש יש את הצרכים שלו 1. כח 2 .מהירות 3.טיב אחריות 4.יעדי עבודה ומיכאן והלאה השמים הם הגבול במחירים שבין 350 3500 ש"ח כך שעליך לחזור ןלשאול את השאלות האלה ורק אחרי זה אוכל להמילץ בפניך על מקחה שתתאים לדרישות של אותו מורה שניראה לי שהוא בן 42 כי לי היה מורה בן 21 שהיה חצי הדיוט

למעלה