קצת על הכלים של בוש
לבוש 2 סדרות מוצרים. סדרה ירוקה - שהיא מיועדת לשימוש ביתי סדרה כחולה - המיועדת לעבודה מקצועית את 2 סוגי הכלים תוכל למצוא ברשתות העשה זאת בעצמך כמו הום סנטר אייס וכדומה. בעיקרון אם המורה שלך מחפש מקדה בכדי לבצע בה עבודות מזדמנות כמו קידוחים בקירות בלוק מידי פעם או הברגות קטנות כדאי לקנות מקדחה מהסדרה הירוקה שהיא גם זולה יותר... בכדי שתוכל לקדוח בקירות ביעילות כדאי שתהיה כוללת פטישון להברגות צריך שהיא תהיה בעלת בורר מהירויות ואפשרות להחלפת כיוון הסיבוב של הפוטר. לי בבית בעיקרון יש את ה csb550re עד כמה שידוע לי הגדם הזה כבר לא נמכר היום ויש כמה דגמים מעל...זאת מקדחה דיי טובה לשימוש ביתי, לקידוחים מזדמנים ולעבודות הברגה....אם אתה רוצה לקדוח בבטון מזויין המקדחה הזאת ממש לא מתאימה אלא אם אתה רוצה לעמוד איזה 20 דקות בשביל לקדוח חור אחד, רוב הסיכויים שהמקדחה תתפגר לפני שתסיים. בנוסף למקדחה הזאת יש לי גם פטיש חציבה בבית (מהסדרה הכחולה) אני חולה כלי עבודה אז אל תקחו ממני דוגמא.... מדובר בפטיש EVS11 המאפשר עבודות קידוח מאומצות ובקטרים גדולים מאפשר נעילת הפוטר ב12 מצבים שונים לעבודת חציבה, מדובר במכשיר חזק מאוד המיועד לקידוחים קשים כמו שציינתי, לעבודות חציבה והריסה המכשיר מאפשר החלפת כלים מהירה...שיטה הנקראת SDS-MAX דבר בעל ייתרונות וחסרונות כאשר היתרון הבולט הוא החלפת מקדחים מהירה כאשר החיסרון הוא מחיר גבוה ועמידות נמוכה יחסית. אני בהחלט לא ממליץ למורה שלך על דבר כזה כי לא נראה לי שהוא מתכנן להרוס קירות עם המקדחה שלו וזאת בהחלט לא מקדחה אלא פטיש חציבה כדאי שתשאל אותו מה יהיו השימושים שלו עם המקדחה