עזרה

bell41

New member
עזרה

יש לי CLIE של SONY ויש בו כרטיס זכרון. איך אני יכול להשתמש בו כ DISK ON KEY?... יש תוכנה חינמית שעושה את זה??? תודה.

AYELET1

New member
אין תוכנה חינמית, אבל נדמה לי

שבסוני, לאחר התקנת הדרייברים אתה רואה את זה ככונן נפרד ויכול להשתמש בזה כ-DOK ברור שהבעיה היא שיש צורך בדרייברים על כל מחשב

yoovee

New member
יש לך תוכנה מובנית לכך: MS Import,

או Data Import (שם האפליקציה תלוי בדגם ה-Sony שברשותך, אבל הפונקצוינליות זהה). עליך להתקין את דרייבר ה-SCSI שבדיסק המקורי ע"מ שחלונות תזהה את ההתקן ככונן (רק כאשר הכבל מחובר והתוכנה פעילה על המכשיר). אם אין לך את הדיסק המקורי, נסה להתקין את התוכנה Data Export מהקישור הבא: http://sonyclie.org/drivers.html שים לב שאתה לא חייב ממש להפעיל את התוכנה הנ:ל על ה-PC לאחר ההתקנה - חשיבותה רק בדרייבר הנילווה, וכאמור בקיום קשר בין המכשיר למחשב (MS/Data Import -> Connect). Sony. זה כל השוני

bell41

New member
זה עובד לי עם תוכנה מובנית של הסוני

יש לי sj20 וד"א יש לי תמונות בכרטיס למה המכשיר לא מזהה אותם? יש לו איזה תוכנה מובנית לתמונות אבל היא ריקה מתמונות ולא מזהה שום תמונה שיש בכרטיס. יש פה איזה טריק?.. סליחה על השאלות..אני ממש לא מבין בנושא...

yoovee

New member
Resco Viewer תראה כל סוג של תמונה

כמעט בין אם היא על המכשיר (פורמט קנייני) או על הכרטיס (jpg, bmp, gif), אבל היא לא חינמית. האמת היא שכבעליו של מכשיר ש"ל אני מתקשה להמליץ לך על תוכנה בתשלום (למרות שהיא מדהימה), ויכול להיות שתוכנות חינמיות שייראו את ה-JPG, שזה הפורמט שיש לך על הכרטיס להנחתי, יספיקו לך. נסה לפי הסדר: GrxView Freeware - גירסה חינמית לתוכנה ברמה מסחרית JpgView - אני מאוד מקווה שאיני טועה בשם - יש כל מיני גרסאות, האחת חינמית ומהירה - רק ל-JPG. slBmpViewer - תוכנה *מעולה* אבל ל-BMP בלבד - מהירה מאוד, עובדת מצויין על המכשיר שלך (היה לי כזה), ועליו בלבד... (משום מה היא קורסת המון תחת מכשירים צבעוניים). נסה גם VFSi. את כל השמות תריץ בגוגל כדי להגיע לאתרים... אין לך מה להתנצל על השאלות - מה היא קהילה?

bell41

New member
עוד משהו..

אני צריך תוכנה להעביר וראות תמונות המכשיר ... SONY CLIE SJ20 תודה..

למעלה