עזרה

809080

New member
עזרה

שלום מישהו יודע איך אני מגיע מחר בבוקר מהתחנת רכבת לרחוב בית לחם או לסביבתו ? אוטובוס?איזה קו? אפשר ברגל? כמה זמן הליכה\נסיעה? תודה

Shark Alarm

New member
לפי Emap זה ליד רחוב השומר ../images/Emo26.gif

מהרכבת אפשר לקחת קו 83 ולרדת ברחוב השומר (או אפילו אחרי הפניה שמאלה לרחוב ירושלים) ומשם ברגל. אפשר גם עם קו 11 ולרדת ברחוב ירושלים. רק שקו 11 עושה סיבובים בתוך השיכון

SupeRonit

New member
זה לא בדיוק ליד רחוב השומר -ומהרכבת

אין כבר קו 83 - מה שהוא צריך לעשות זה לקחת קו 11 לתחנה של רחוב ירושלים - קו אחד לפני בית ספר "אורנים" לשעבר
ואז לחצות את הכביש במעבר חצייה שמול בית הספר והוא יגיע לירושלים 52 לבחור בית אחד מימינו או משמאלו ודרכם יש מעבר לרחוב בית לחם (דווקא דרך בניין מספר 52 אין מעבר
) .. נ.ב.בכדי לא להסתבך הוא יכול לעלות עם הרחוב לאחר בית הספר לכיוון "רשות השידור" ולפנות שמאלה לרחוב הרברט סמואל ואז זה גם מגיע לרחוב שהוא צריך............

809080

New member
ללכת ברגל

מהרכבת לשם כמה יקח? זה רחוק? וכמה זמן יקח כל הסיפור הזה של לקחת קו 11 עד שאני יגיע לרחוב?

809080

New member
עוד שאלה

מהתחנת רכבת כמה זמן לוקח לקו 11 להגיע לשדרות יעקב? (או שהוא חוזר קודם לתחנה המרכזית ואז מתחיל שוב את הסיבוב?) וכשאני יורד מהרכבת לאיזה תחנת רכבת אני צריך להגיע? תודה

SupeRonit

New member
מתחנת הרכבת קו 11 יוצא לשד יעקב

(=לשיכון בשפת המקומיים
) ממשיך לרחוב ירושלים ומשם לעיר עד לתחנה מרכזית - כשאתה יורד מהרכבת אז יש שם מסוף של תחנת אוטובוס ואתה תראה איפה כתוב קו 11 (שהוא הכי ימני אם אני לא טועה כשאתה עומד עם הגב לרכבת
) ..

SupeRonit

New member
זה דיי רחוק -תלוי מה קצב הליכתך ../images/Emo8.gif

קו 11 עושה "עיקוף" של השיכון וזה אומר רבע שעה בערך - אבל זה לפי דעתי לגמרי שווה את הסיבוב במיוחד לאור העובדה שהוא מביא אותך דקה מיעדך - רחוב ירושלים מקביל לרחוב בית לחם בנקודה בה אתה יורד.עכשיו זה נכון שיש מעבר מרחוב השומר לרחוב בית לחם - אבל אני אפילו לא יודעת איך להסביר איפה להיכנס (אפשר לומר שזה מקיצורי הדרך לאנשים שמכירים בלבד
) . בכל אופן אם אתה מחליט ללכת ברגל אז זה צריך להיות המסלול שלך
אתה יוצא מתחנת הרכבת לכיוון רחוב הפלמ"ח (=אם אתה עומד עם הגב לרכבת אתה צריך לפנות ימינה ולגשת לרמזורים של 'שד נים פינת הפלמ"ח' אתה הולך לאורך רחוב הפלמ"ח שהופך בהמשך לרחוב השומר - אתה הולך ברחוב השומר עד שאתה חוצה את רחוב 'אדם בקרמן' לאחריו אתה תראה בית ספר
מיד לאחר שיסתיימו גדרות בית הספר אתה תראה שביל צר בו עלייך לעלות עד שתגיע למגרש החנייה משמאלך ורחוב הרברט סמואל מימינך - פנה ימינה ותחצה את רחוב האבות עד שתגיע לרחוב היעד שלך
אתה יכול גם ללכת על השביל הבטוח ללא קיצורי דרך (במידה ותפספס את הסמטה שאחרי בית הספר .....
) אז עלייך לפנות לרחוב 'אדם בקרמן' עד הסוף להגיע לצומת T לקחת ימינה לרחוב 'טביב' ובקצהו תגיע לרחוב בית לחם 1 !

למעלה