עזרה

אפפ

New member
עזרה

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות... חבר של חברה שלי, שהוא גם הבן של חברה של אמא שלי דיי מחזר אחריי. זה התחיל כבר דיי מזמן, הוא כל הזמן שואל אותי אם אני רוצה להיות חברה שלו, הוא נוגי בי ופעם אחת הוא נישק אותי והוא קיבל על זה סטירה. הוא בטח שניתחתן והוא אומר שנהייה ביחד. אני לא ממש רוצה חבר עכשיו, והוא אומר שאני ילדה קטנה ושאני צריכה להתבגר, אז מהבחינה הזו אני חושבת שהוא צודק כי אני בתולה וגם לא היה לי אף פעם שום קטע עם בנים. הוא אומר שזה בושה, אבל שיחשוב מה שבא לו זה לא אכפת לי. היום, הוא ביקש נשיקה וחיבוק ממני ואמרתי לו שיזוז ממני. הוא גם נגע לי בחזה והאמת היא, שלא הרגשתי כלום, ממש כלום! ואני לא מבינה למה. אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו, ואני חשבתי גם שהוא סתם חרמן ומחפש... אבל בזמן האחרון, וזה קורה דיי הרבה פעמים, הוא כל הזמן מבקש חיבוק ונשיקה. ולפניי שהוא הלך לעבודה הוא שאל אותי אם עכשיו אני רוצה ועניתי שלא. אני רוצה האמת, אבל אני כאילו... מתביישת, וגם בגלל שאנחנו מכירים הרבה שנים, אני מרגישה שהוא כמו אח גדול שלי. אני חושבת, שזה לא כ"כ הגיוני שהוא אומר שהוא רוצה חיבוק ורוצה שנהייה ביחד סתם, בלי סיבה. הרבה פעמים אני רוצה לדבר איתו, אבל המילים לא יוצאות לי.. אני ואחותו דיברנו היום, ואני אמרתי שאני רוצה להתחתן עם אשכנזי, אז הוא הצביע עליו ואמר שאני אתחתן איתו, וגם כל הזמן, ליד ההורים שלו הוא אומר שאני האישה שלו וכו... אז אני לא יודעת מה לעשות, כי אני חוששת ולא יודעת אם הוא רציני. אבל אני חושבת שהוא לא ייפגע בי. ואני גם חושבת שהוא ילדותי כזה, אני מבחינה נפשית הרבה יותר בוגרת ממנו, אבל מבחינה מינית ממש לא. אני חושבת שאם הייתי מרגישה כלפיו משהו, אז הייתי מעזה להתנשק איתו, ואותה פעם שהוא קיבל סטירה הייתה כי הוא נישק אותי, ועכשיו הוא לפחות שאול אז זו התקדמות... ואני גם מרגישה לא בנח ובלחץ שאני איתו. כי אני יודעת שהוא כל הזמן ייבקש נשיקות ויחזור על מה שהוא אומר תמיד. ומבחינת אופי, אני לא חושבת שאנחנו בכלל מתאימים, אני בכלל עולמות שונים לגמריי. תודה, אה ואגב, הוא בן 20 וחצי.

נשמע לי לא לעניין

מה קורה פה? תיסגרי על עצמך. תביני מה את רוצה מעצמך... רק תיזהרי שהוא לא מנצל את התמימות שלך, כי בסוף תיפגעי.

אפפ

New member
הוא לא מנצל

ואני יודעת שהוא הבן אדם האחרון שייפגע בי, אני סומכל עליו בעיניים עצומות. הוא בא אליי ודיברנו איזה שעתיים וחצי, הוא שאל שוב, אם אני רוצה להיות חברה שלו, וחיבק אותי והוא אמר שהוא נימשך אליי אז אני חושבת שאני אמורה להאמין לו, לא ככה? כי איזה אינטרס יש לו פעם אחר פעם לומר את זה, הוא אמר לי חד משמעית שהוא אוהב אותי ושאם הוא היה רוצה זיון זה לא בעיה בשבילו, ושהוא לא רוצה את זה ממני, ושהוא מוכן לחכות. אני דיי לחוצה, אבל האמת כשהוא חיבק אותי כן הרגשתי משהו, פרפרים זו יילה מתאימה? אני באמת לא מבינה, אם אני סתם מפגרת ופחדנית, ואוליי אני כן מרגישה משהו, אבל בגללש אני כ"כ אנטי אני מפחדת להרגיש את זה, אמרתי לו גם שאנחנו שמיים וארץ וזה לא יילך בינינו, אז אמרתי לו את כל הדברים שאני לא אוהבת אצלו והוא אמר שהוא מוכן לוותר על בשבילי... אוף... זה יותר מדיי בשבילי.

כמו שאמרו פה אחרים:

הוא נוגע בך ללא רשות, את רוצה להיות עם אשכנזי....את צריכה להתבגר וללמוד כמה שעורים על העולם הזה. חבל שתיפגעי.

???? לא הבנתי כל כך....

הוא נוגע לך בחזה - בלי רשות ממך, הוא מנשק אותך - בלי רשות ממך, הוא זורק לך רמזים והערות מיניות כל הזמן - וזה לא נעים לך. ואת חושבת שהוא לא יפגע בך?? אני שמחה בשבילך שהוא לא אחיך הבוגר....

czar

New member
אני רוצה להתחתן עם אשכנזי!!!!

את מתכוונת לרמטכל אשכנזי או אשכנזי בן יוצא עדות אירופה.....כי אם האפשרות השניה היא הנכונה את בורה ועם ארצות ותתבישי לך ורק תביני כמה ילדה קטנה ולא מפותחת את, מילא היית חושבת את זה לעצמך אז זאת תקלה פנים מוחית, הולכת ומספרת לחברה שזה מראה גם מי החברות שלך ועוד כותבת את זה בפורום קבל עם ופורום................ עכשו מה...הוא בן 20 וחצי, שמעתי שהוא הולך לעבודה.....זתומרת שהיה לו צבא מאד מאד קשה המסכן...... ואותו אחד נוגע לך בחזה ואת לא ממש מרגישה כלום, אבל כלום...מה רצית?! אורגזמה מנגיעה בחזה??? את חושבת שחזה זה כפתור?? אבל מה.....תגידי לי מי הם חבריך ואומר לך מי את...ועכ נראה ונשמע שאתם מתיאימים לאללה.

הפוסל במומו פוסל

היא באה לבקש פה עצה לא משפט שדה מי אתה שתשפוט אותה ואותו מה אכפת לך אם הוא עשה צבא או לא זה לא כבוד כל כך גדול לעשות צבא בימינו היא נמשכת לאשכנזים נו ו..... אני נמשך למרוקאיות ואתה בטח גם נמשך לעדה מסויימת איפה הבעיה פה פשוט גועל נפש התגובה שלך ואם מדברים על ילדים קטנים לא אתפלא לפי התגובה שלך אם אתה בן 13 וכידוע זה פורום לאנשים קצת יותר בוגרים

czar

New member
אוף, הלוואי והייתי בן 13, ובכלל

תן רגע משפט קישור בין הכותרת המטופשת שלך לבין התגובה שלי, מה הקשר בין "הפוסל..." והתגובה שלי....נסה, נסה לתת משפט קישור, ואם תהיה מספיק מוכשר אסכים להמשיך להתכתב איתך כי אני לא כתבתי את תגובתי בכדי לקבל את דעתך עליה, איך אומרים בפורומים שכנים, תרצה תקרא, לא טוב לך, לא נורא, אל תקרא. מחקתי...האמת שכתבתי כאן ביאור בשבילך (הבוגר) מה כתבתי, אבל זה מיותר לי להתקוטט איתך, לא חשוב מה יקרה, תמיד תפסיד, אז תרגיע וזהו שלא נפתח בפורום כאן סתם בלי סיבה ממשית דו שיח חרשים. סגרתי מבחינתי את השירשור.

רוצה משפט קישור

קבל אם אתה לא יודע מה זה הפוסל במומו פוסל זאת אומרת שאתה פוסל מישהי או שופט מישהי אתה רואה את הדברים שכביכול לא טובים בך בה זאת אומרת אם מישהו אומר על מישהו שהא לא בוגר כנראה הוא עצמו לא בוגר וזה מה שעשית אתה שפטת אותה בלי כל סיבה ואני פשוט שונא לראות כמה רוע יוצא מבן אדם מי אתה שתשפוט אותה אני בדר"כ לא מגיב אבל אתה פשוט עברת כל גבול

Paranoid Eyes

New member
אני לא מבינה מה בדיוק השאלה

אני יושבת וקוראת פה את ההודעה שלך (בזמן שנפלו לי כל המערכות במוקד ואין כרגע מוקד!) ואני אומרת לעצמי , מה נסגר? זה ילד בן 12? שלא ראה ציצי מימיו? שלא נגע בבחורה מימיו? בתאכלס , הוא נשמע לי סתם טמבל, טמבל עם חברה.. וראיתי שאת בת 16.. מה את כבר חושבת על זה שאת לא בוגרת מינית כמוהו? WTF!? בקיצור, תגידי לו שיתרחק ממך, אלא אם כן את ממש ממש ממש מעוניינת בי.. ואם כן אני לא מבינה למה אבל בכיף. בהצלחה.

Paranoid Eyes

New member
חחחחח "מעוניינת בי"

מעניין מה פרויד היה אומר על זה.
*מעוניינת בו * כמובן!

keren888

New member
דעתי האישית..

קודם אני חייבת לתמוך ב פאראנויד אייז.. לדעתי הוא סתם תפש תמימה והוא לא ירגע עד שישיג אותה.. ואולי זה נשמע לך משכנע כי ככה הוא מנסה להשמע לך ונראה שהצליח ... הוא יודע שכל זה חדש לך ולא היתה לך התנסות לפני כן עם גברים לכן הוא בטח חושב שאת מתרגשת ואינך יודעת איך להגיב שנוגעים בך לכן הוא מרשה לעצמו לעשות מה בא לו ולגעת בך מתישבא לו.. ויש עוד מלאאא אבל לסיכום!! ובאמת מכל הלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תתרחקייי.....!!! תצעקיי עליו!!!! תעיפי אותו!!!! הוא לא רוצה אותך!!! הוא רוצה לקחת את התמימות שלך.. לנצל אותך.. את כמו מתנה בעיניו עד שהוא לא יקער ממך את העטיפה הוא תמיד ירחרח סביבה ויעשה הכל לדעת מה יש בפנים.. גם אם זה לנער את זה ולשבור מה שיש בפנים..ואז כשיפתח..כבר לא יגלה ענין בזה.. לדעתי תתרחקיי!!

Cobe Anan

New member
דל פיירו...

כמה פעמים אמרנו לך להפסיק לכתוב שטויות בניקים פיקטיביים?

למעלה