עזרה

beniNC

New member
עזרה

ככה שמי בני בן 20, אני רוצה להמשיך את לימודי מהתיכון כלכלה וכל זה כעת אני בסיום קורס הנהלת חשבונות סוג 2 , אני מתכוון לעבוד קצת בתחום ואז ללמוד ראיית חשבון . אני לקוי למידה כך שקשה לי עם מתמטיקה ההיתי ב 3 יחידות ציון 80 אומנם זה היה יפה, מה עלי לעשות? אני על סף יאוש בבחירת מקצוע אני רוצה מקתוע טוב שאתפרנס איתו בכבוד ויתבסס טוב. אשמח ליעוץ! תודה,

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
כמה דברים

ראשית אפשר להתפרנס סביר גם עם הנהלת חשבונות סוג 3. אם בכל זאת אתה רוצה לקפוץ מבחינת שכר, לימודי ראיית חשבון דורשים מתמיטיקה ברמה גבוהה (בין השאר חדו"א וכלכלה ברמה גבוהה), הכל תלוי בלקות הלמידה שלך (אתה דיסקלקולטור?) וברצון שלך להתגבר עליה (דווקא לתחומי המתמטיקה יש שיטות שמאפשרות להתגבר על קשיים של למידה). בכל מקרה- אין מה להתייאש, זה בטוח לא יעזור.

beniNC

New member
רגע

מאם אני נשאר בתחום החשבונאות ולא עושה ראית חשבון אני רוצה לעשות אחרי סוג 2 או סוג 3 או מדופלם כמה זה שווה מבחינת שכר?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
קשה לענות על כזו שאלה אבל...

המשכורות של הנהלת חשבונות סוג 3 נעות מ-4-6 ברוטו התחלתי. בהמשך זה משתפר. זה כמובן תלוי במקום העבודה, בשעות העבודה ומין הסתם אפשר להתקדם למקצועות ניהוליים יותר ולהרויח יותר.

beniNC

New member
ממממ

יש לי קצת לקות במתמטיקה, לא הרבה מתבלבל עם המינוסים והפלוסים,אבל את הדרך אני יודע לעשות ויפה... ואני אונהב חשבונאות וכלכלה

למעלה