עזרה... הטלפון של לי ממארגני האירוע בחולון... בבקשה... תודה מראש...
P primetime1 New member 1/5/07 #3 היי בנות, בקשר לחולון, בסוף לא מסתדר לי להגיע (זאת קניה, תפוז לא מוכן להחליף לי שם ).. אני כרגיל אמתין לדיווחים ותמונות..
היי בנות, בקשר לחולון, בסוף לא מסתדר לי להגיע (זאת קניה, תפוז לא מוכן להחליף לי שם ).. אני כרגיל אמתין לדיווחים ותמונות..
A a d i d a s 2 1 New member 1/5/07 #4 ידעתי שזה מה שיקרה בסופו של דבר בסופו של יום כמו מתוך חלום משנה מקום משנה מזל מי אני בכלל
ק קניה 1 New member 1/5/07 #11 האמת.... לא מתחשק לי.. לבוא עד חולון, ועוד בערב שמארגנים בני נוער.. הספיק לי המופע לצדי חחח
A a d i d a s 2 1 New member 1/5/07 #10 אה שכחתי להגיד לך ש-טיפת אינטליגנציה אין לך אולי את שתויה שעפה? יאללה יומטוב לכולם... קניה את באה לחתונה של אבא של אילת ושלי?? אני אגיד לאבא שלי.. זה או הוא או ג'ו... ביי
אה שכחתי להגיד לך ש-טיפת אינטליגנציה אין לך אולי את שתויה שעפה? יאללה יומטוב לכולם... קניה את באה לחתונה של אבא של אילת ושלי?? אני אגיד לאבא שלי.. זה או הוא או ג'ו... ביי
ק קניה 1 New member 1/5/07 #12 כפרה עלייך, אין לי מושג על מה את מדברת!! מואהההה בנות אני מכינה לי א. צהריים מטורפת!! אורז מלא עם עדשים כתומות!! וסלט, ואפונה יאמי יאמי!
כפרה עלייך, אין לי מושג על מה את מדברת!! מואהההה בנות אני מכינה לי א. צהריים מטורפת!! אורז מלא עם עדשים כתומות!! וסלט, ואפונה יאמי יאמי!
ק קניה 1 New member 1/5/07 #16 חיחי עשיתי גם קציצות...../images/Emo71.gif אבל זה לא ממש נחשב שעשיתי אותן.. רק הוצאתי מהאריזה ושמתי בטוסטר אובן.... אני הולכת לנום קצת (חליבת בוקר יו נואו, אני ערה מ 3:00 לפנות בוקר)! להתראות בשמחות!
חיחי עשיתי גם קציצות...../images/Emo71.gif אבל זה לא ממש נחשב שעשיתי אותן.. רק הוצאתי מהאריזה ושמתי בטוסטר אובן.... אני הולכת לנום קצת (חליבת בוקר יו נואו, אני ערה מ 3:00 לפנות בוקר)! להתראות בשמחות!
R rifkin1 New member 1/5/07 #17 קניה, נשיקות לכל הסוסים היפים וגם אני הולכת להכין ארוחת צהריים אבל טעימה ועשירה כמו שלך...שניצל תירס עם רוטב צ'ילי. בתיאבון!!!
קניה, נשיקות לכל הסוסים היפים וגם אני הולכת להכין ארוחת צהריים אבל טעימה ועשירה כמו שלך...שניצל תירס עם רוטב צ'ילי. בתיאבון!!!