עזרה...

SHIRAZONET

New member
עזרה...

היי יש לי חברה שיש לה עוד מעט יומהולדת ואני רוצה לקנות לה משהו מהסידרה , יש לך המלצה על חנויות , אתרים, בארץ או בחול? הסתכלתי כבר גם קצת בעצמי אבל מה שיראיתי היה במחירים אבסורדים , כלומר לא רק אני אקנה אבל נראה לי בזבוז לשלם על בובה קטנה 200 ש"ח ועוד בלי משלוח...תודה מראש :)

Goggle Girl

New member
דבר ראשון אני ממליצה בחום על דברים קלים

יותר. תמצא אולי במקום חנות מרצ'נדייז... חנות שמדפיסה פוסטרים? על חולצות? על ספלים? תכין לה מדבקת "HOLLOW INSIDE" על משקל הלוגו של אינטל ופנטיום. במקום להתחיל לסוע לחנויות רחוקות ועוד להוציא כסף על המרצ'נדייז (יותר נכון פוסטרים כי חולצות וספלים אין להשיג בינתיים) גם יהיה נגיש יותר, קצת זול יותר, אישי יותר, והכי חשוב - אתה יכול לבחור את התמונה ומה שיהיה כתוב על זה.
חוץ מזה יש את ריכוז החנויות בדיזינגוף סנטר. הרוב זה מנגות אבל יש את החנות מרצ'נדייז של קומיקאזה העונה לשם "אוטאקו". יש להם מלא דברים קטנים ויפים ויחסית לשוק לא יקרים

JeeChan

New member
אממ :]

כמו שעדי הציעה יש מספר אפשרויות שקיימות, ללא צורך להגיע לחנויות, וגם קיים איביי P: שלפעמים אפשר למצוא שם דבר דיי בזול כולל המשלוח. חנויות בארץ שמוכרות מורצ'נדייז, הם: א. אוטאקו, שממוקמת בדיזינוף סנטר בת"א ב. אנימהוליק, שממקומת ברחובות, הרצל 128, מול המשטרה, בקצה הפסאג' מצד ימין.

Pandora4411

New member
חוץ מאוטאקו ואנימהוליק,

שממש טובים, יש גם את ZZE, שמדי פעם מקימים דוכן במקומות שונים. בדוכן שלהם, נראה לי, באנימקון קניתי בובה של קון ב60 ש"ח, והיא שווה כל שקל.
http://www.zzeien.com/

Ikari Shinji

New member
"^^ צר לי להעיב על הרצון אבל גיא סגר ת'באסטה

ZZE כבר לא קיים. ולא יתקיים. הוא סגר בגלל התחרות שהיוו לו אנימה הוליק, אוטאקו וכו'...

Goggle Girl

New member
בולשיט.

הוא פשוט משקיע עכשיו בדוכנים רק בכנסים שמה הוא _יודע_ שיהיה לו קהל

JeeChan

New member
גיא לא סגר ם:

הוא פשוט הפסיק לעשות דוכנים בכנסי אנימה

Goggle Girl

New member
זה לא ההיפך?

למרות שכן, אחרי התגובת "איכס איזה כנס מסריח אני פותח אחד משל עצמי וזה 200 שקל כניסה" שלו בעולמות, אני לווא דווקא אופתע ם,ם

JeeChan

New member
לא ם:

הוא הודיע שהוא עובר לעשות דוכנים בכנסי מדע בדיוני ופנטזיה וממשיך את הדוכנים שלו בכפר סבא ם: אבל מפסיק לעשות דוכנים בכנסי אנימה. לפחות ככה אני שמעתי י-י

Goggle Girl

New member
אוי לא, הרוויח יותר מדי כסף המסכן?

או שלחילופין האמת נהייתה לו כואבת מדי ונמאס לו לראות את הקהל ההולך ומצטמצם שלו?

למעלה