נסיון לעזור
הי, את bugle אני לא מכיר אז אני לא ממש יודע. אני אשמח לקבל המלצה למשהו טוב שלהם. לגבי דברים מחו"ל בסגנון שלנו, אז ככה, בגדול הסגנון שאנחנו מנגנים נקרא רוטס מיוזיק. יש לנו קטעים בסגנון אינסטרמנטל (בלי שירה), יש קטעים בסגנון DJ STYLE בעיקר בסגנון ראב א' דאב, יש קטעי דאב (פחות שירה והרבה בס, תופים ואפקטים) ויש קטעי רוטס סטנדרטים. רוב החומר שאנחנו מנגנים כיום בהופעות זה שירים מקוריים שלנו לצד רידדימים קלאסים מג'מייקה שעשינו להם גרסאות חדשות וגם כמה קאברים לטיונים שאנחנו מאוד אוהבים לנגן. יש עלינו די הרבה השפעות, בעיקר הפקות ארלי סבנטיז, תחפש דברים של studio one, bunny lee, augustus pablo, tommy McCook, jack ruby, joe gibbs, jackie mittoo, lee pery. יש גם השפעות של סוף ה70S תחילת ה80S בעיקר הפקות של channel one עם ה- roots radics וגם הפקת של sly & robbie, mikey dread, jammys ועוד. חוץ מזה יש את ה- DJ STYLE אז מהמוקדמים יש לך את u roy, big youth, i roy, tapper zukie, ומהיותר מאוחרים את brigadier jerry, charlie chaplin, dr. alimantado , Nicodemus, early b, ranking joe ועוד ועוד ועוד... בגדול יש עלינו עוד המון השפעות מגוונות החל מג'אז וFאנק ועד זהר ארגוב, מוסיקה בלקנית ויצירות של צ'ייקובסקי, בקיצור כל המוסיקה שאנחנו אוהבים ומכירים.