עזרה

rohilek

New member
עזרה

שלום... אממ יש לי מצב לתאר לכם ומקווה שתוכלו לעזור.... קודם כל לפי הפרופיל אני בן 17 אבל אני בכלל בן 13 אני בכיתה ז'.... פשוט התבלבלתי בהרשמה.. חח טוב.... אז אממ.... אני בכיתה ז' כמו שאמרתי........... ויש לי בעיה. בכיתה א' היה את הזמן שכולם הסתדרו עם כולם..... בנים ובנות... ושיחקו ביחד... אז אצלי זה גם נמשך.... תמיד, עש עכשיו, הסתדרתי עם בנות ויש לי גם כמה ידידות בנות שאני נפגש איתן הרבה.. יש לי גם חברים בנים.... אז בגלל שלרוב הבנים יש את התקופה הזאת של ה ''איכס בנות!!'' ולי לא היה, אז התחילו כל מיני עיניינים להיווצר... כמו שאתם בטח מבינים שההצקה המתבקשת למצב שבו אני ננמצא היא לקרוא לי 'הומו' .... כי אני הרי מסתובב גם עם בנות... אז מה לעשות שבימים שלנו, כמעט כולם ערסים, מתייחסים לבנות כאילו הן איזה חפץ, נוגעים להן בכל מיני מקומות (לא שלהן אכפת בדיוק... לרובן) ולא בדיוק 'מאוהבים בבנות' אלא יותר 'רוצים בנות'..... אז אני, שאני מסתובב עם בנות, ומייחס אליהן כבוד.... יש עניין לקלל אותי.. אז זה ממש מעצבן אותי שקוראים לי הומו, כי למרות שאני לא ערס (נדיר!) ואני תלמיד שקט שמצליח בלימודים, ואני גם מסתובב עם בנות- אני יודע עם עצמי שאני לא, ויש לי באמת אהבה גדולה לבנות, שלאו דווקא מתבטאת רק באופן מיני.... אני מבין שבן שמסתובב עם בנות, האסוציאציה שעולה היא 'הומו'- אבל זה לא תמיד ככה, במקרה שלי... אשמח אם תוכלו לעזור לי..... גם אם לא לתת פתרון- להגיד מה דעתכם.... ובבקשה אל תגידו ''אתה בטוח שאתה לא הומו?'' או ''כדאי לך לבודק עם עצמך את העניין.. אולי אתה באמת כזה'' כי זה ממש יעצבן ומראש היורס לי את החשק לפרסם כאן הודעות, אז שוב- אני לא הומו! אממ.... יצא ארוך.... טוב, אני מחכה לתגובות... תודה מראש ;)

goldy

New member
אתה מדמיין אותן איתך במצבים מיניים?../images/Emo94.gif

אתה רואה אותן בתור ידידות או שאתה רואה אותן (גם) בתור שותפות לזיון? אתה רואה את עצמך איתן במצבים אישיים ופרטיים או שהן רק ידידות קרובות \ מבינות ? כשבנים בכיתה מיתלהבים מהחיים שלהם שהם יודעים איך לשפשף - האים אתה יכול להיתפאר כבר בניסיון מיני? ביסודי: כשהבנים שיחקו כדורגל האים אתה תמיד שיחקתה מחניים ולעולם לא כדורגל? בנוגע ל'הומו': אים תגיע לגיל 16, חלק ניכר מהבנים כבר זיינו או היו ב"כימעט" ואתה עדיין חבר טוב שלהן כאילו מדובר בכיתה א' - אז כניראה שזה נכון.

חלק ניכר מהבנים..

חלק ניכר מהבנים סיפרו שזיינו או היו בכמעט.אם לא זיינת בגיל 16 אולי אתה קצת נשאר מאחורי כולם,אבל אתה לא יוצא הומו.

goldy

New member
תצ'שבע...../images/Emo32.gif

הדגשתי את המילה "כניראה" ופשוט דילגתה עליה?
רוצה מילון?

sexytomato

New member
שמע, הוא בן 13

אני בגיל 13 לא חשבתי על להזדיין ועצם המחשבה עדיין הרתיעה אותי, אפילו בקושי הייתי מוכנה לנשיקה ראשונה. לאונן- לא קשור להומו או לא. תאמין או לא, גם הומואים מאוננים. ו, תעשה לי טובה, נניח שהוא לא שיחק איתם כדורגל, זה הופך אותו להומו? וגם בגיל 16 אפשר להיות בלי נסיון מיני קל שבקלים. יכול להיות שהוא פשוט א-מיני. יכול להיות שתהיה לו התבגרות מינית מאוחרת. אין נוסחא לקביעה של "מאיזה שלב אתה הומו". ולבחור- יכול להיות שאתה כן, יכול להיות שאתה לא, רק אתה תגלה, אבל אל תיקח ללב את מה שהם אומרים לך וכמה שהם מציקים לך. לדעתי זה מראה על בגרות (ותמימות) מסויימת שאתה לא חושב רק באופן מיני על בנות. גם לי לא הייתה (לא שאני זוכרת) תקופה של "איכס בנים", להפך, היו לי הרבה חברים בנים כשהייתי ביסודי, לא חשבתי על בנים בצורה מינית עד גיל מאוחר (בחטיבה רציתי להתנשק, אבל לא מעבר לזה) יחסית, ולא, אני לא לסבית. כל אחד, בקצב שלו. ואם יום אחד תבין שאתה כן נמשך לבנים, אין בזה שומדבר רע. לסיכום, עזוב את הסתומים האלה ותמשיך להיות שמח ומאושר.

rohilek

New member
תגובה

אצלנו בבית ספר יש טורניר של כל מיני ענפי ספורט, שכל אחד מותאם לשני המינים. הייתי גם בכדורגל, וגם במחניים- כמו עוד הרבה בנים, ביניהם גם כאלה שהם..ערסים היום... (גם אז הם היו)... אני לא א-מיני, אני חושב על מין כי זה לגיטמי, אבל אני לא מתאר סיטואציה מינית אם אחת החברות שלי..... אני מדבר חוץ מאולי נשיקה, הכווהנ לא לסקס. אבל אני כן חובש על מין בכללי עם בנות. גם התנקשתי כהמ פעמים....

goldy

New member
ניראה שאתה בדרך הנכונה

אני מניח שתדע עד גיל 15.5 .

rohilek

New member
תשובה

אני חושב על מצבים מיניים עם נשים ולאו דווקא עם החברות שלי...... זה לא נעים לי לחשוב עליהן ככה.... יש ילדה שהייתי מאוהב בה, וגם פעם ילדה מתוך החברות שאהבתי, אבל לא חלמתי על זיון כמו שאתה אומר...... אני לא בהקטע של לזיין וללכת...... (בדיעבד הכוונה....) ....

נו אתה מתייחס אליהן יפה

אל תתיחס אליהם,הם מקנאים בך שהם לא יודעים להתייחס לבחורה כמו בנאדם ואתה כן לא כמו איזה ערס שמתייחס אליהן כמו לחפץ. אני ייתן לך דוגמה יום שלישי חזרנו מ'טעם העיר' בגני יהושע האוטובוס היה מפוצץ...ישבו איזה 2 ערסים במושב האחורי עם 2 בנות...הם התחילו להריץ איתן צחוקים דאחקות וכו'..קיצר ראיתי אותו פשוט מנשק אותה!לא היה לה בעיה עם זה אבל מבחינתי זה היה גועל הוא לא עשה את זה מתוך חיבה או משהו הוא פשוט היה חרמן אש. צריך להתייחס לבחורה בכבוד,אל תיגרר אחרי העברייני צעצוע שאיתך בכיתה אתה תהיה איתם עוד הרבה זמן.אם אתה מתייחס אליהן בכבוד כמו בנאדם אתה צריך להיות גאה בכך. זכור-"במקום שאין בו איש,השתדל להיות אדם"

shay910

New member
מה אתה בעצם מבקש פה

אתה צריך ללכת לפי הלב שלך אין פה נכון או לא נכון אם אתה כזה שקט לומד ומסתובב כרגיל עם האנשים שקרובים אלייך הכל בסדר

Yuval Y

New member
ממה אתה פוחד...?

זה עצוב שה'מדיניות' היא להתנהג לבנות בזילזול, כמו אל חפץ או מושא תשוקות, אבל עד כמה שראיתי, זה נובע מתוך פחד. פחד להתקרב, להתנהג בנימוס, להפגין רגשות... עד כמה שראיתי, אתה לא מפחד להיות עצמך, לא מרגיש צורך להיות כמו המכנה הנמוך, שלכאורה הוא אצל רוב האנשים. ראיתי בני נוער שכאשר הם בקבוצה הם מתנהגים בדרך לא טבעית, מנסים לעשות רושם, לקבל פידבקים... כנער הייתי טיפוס די מתבודד, מכל מיני סיבות, ונהגתי לבחון את האנשים סביבי. גם כיום לעיתים כשאני מביט במישהו אני יכול לקלוט ממנו כל מיני מסרים, וכך ראיתי שלעיתים גם מי שבקבוצה נראה קשוח, עדיין מביט בניסיון לקבל אישור. נראה לי שישנם בנים שלמעשה מקנאים בך, בקירבה שלך לבנות. מה שכן, כדאי לך להיזהר שלא להתקבע בעמדת "הידיד של הבנות", כי אז עלול להיות לך מעט מורכב להכיר מישהי ליותר מידידות.

freak bilbi

New member
איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד...:)))

יאו תשמע מאמי הלוואי כל הבנים היו כמוך... ואל תתייחס אליהם..הם סתם מקנאים ;)

למעלה