עזרה!

• פותח הנושא v105
  • פורסם בתאריך

v105

New member
עזרה!

שלום, שבוע הבא אני הולך לטקס הסיום של השכבה שלי.. אני מסיים יב´. עכשיו, אין לי מושג מה ללבוש? איזה סגנון.. יש לנו טכס משעמם ואחרי זה נשף לבוגרים.. הציעו רעיונות כל רעיון יתקבל בברכה!! תודה רבה

ללי 2

New member
ראשית, ברכות לסיומך

בגדים: לדעתי, מכנס שחור תמיד תופס עם חולצה מיוחדת. לא כתבת מימדי גוף, אם אתה מלא ורוצה להסוות או רזה וכל דבר נראה טוב תכתוב ואז אנסה לייעץ

v105

New member
אוקי אז ככה:

מכנס שחור איזה סוג? גינס? אני רזה אבל אני בנוי טוב מעוצב... במקומות הנכונים חזה וידיים.. בנוגע לחולצה יש לכם רעיונות ? ומקומות שאוכל לקנות? אודה לכם מאוד!

ללי 2

New member
חזרתי אליך

אז מכיוון שאני מורה של י"ב וגם לנו יש נשף שבוע הבא ואני צעירה בעצמי 28 , אז אני מרשה לעצמי לייעץ לך. אצלנו לנשף הם באים המיוחד עם שמלות וטוקסידו, אבל אם אצלכם זה לא ככה אז מכנס שחור לא גינס אלא מחויט אבל לא יותר מידי , לא משהו מבוגר. אם אתה תל אביבי אז אתה יכול לקנות בדיזל או זארה גברים. אם יש לך גוף מעוצב למעלה שווה להבליט אותו וללכת על חולצה קצת צמודה או כפתורים, שוב לא מבוגרת אלא משהו צעיר ועכשווי שוב זארה גברים, לא יקר, וסוף הדרך בהצלחה ותעדכן מה בחרת

v105

New member
גם לנו יש נשף..

אבל לא כתוב או מוזכר שצריך לבוא בשמלות וטוקסידו וכאלה.. אוקי זארה גברים.. תודה רבה ואני אעדכן אותך!:))

כמו נשף הסיום שלי

באוניברסיטה וכמעט בכל נשף תחרות של הספורט שלי
.... רטוריקה (מה חשבתן...)

למעלה